Travel & Experiences

Ga mee op expeditie met Naturalis

Naturalis Biodiversity Center nam voor de eerste keer deel aan Masters of LXRY dit jaar. Met een imposante T-Rex van 14 meter lang, genaamd Stan, deed het onderzoeksinstituut haar intrede op de beursvloer tijdens de Genius Edition. Dit alles ter promotie van wel heel bijzondere reizen. Lees mee.

Tekst: Annelies Keus
Redactie: Susan Poeder
Beeld: Naturalis

Naturalis in LXRY Magazine 36

Wil je een steentje bijdragen aan de wetenschap en tegelijkertijd iets ervaren wat bijna niemand meemaakt? Naturalis biedt de kans om met een zeer select gezelschap mee te gaan op expeditie naar Bhutan, het Amazonegebied, Curaçao of de Rocky Mountans. In LXRY magazine 36 lees je een uitgebreid interview met Bouchra Filali, manager Corporate Partnerships bij Naturalis.

“De mooiste hotels en resorts ter wereld zijn te boeken, maar je kunt geen plekje reserveren voor een dinosaurusopgraving. Exclusiever krijg je het niet!”

 

Ga mee op avontuur en steun Naturalis

Naturalis ontvangt subsidie van de Nederlandse overheid. Dit is echter niet toereikend om bij de wereldtop te blijven horen. Naturalis is daarom doorlopend op zoek naar geschikte partners om baanbrekend wetenschappelijk werk mogelijk te maken. Met Naturalis Scientific Expeditions wordt deze wereld geopend voor individuen die het verschil willen maken.

“Ik mocht het heiligbeen van een dinosaurus als eerste aanraken tijdens een opgraving. Het idee dat je iets in handen hebt dat 66 miljoen jaar oud is!”

 

HELLO GENIUS

Wil je meer weten? Lees het interview met Bouchra in het gloednieuwe magazine #36. Het magazine kun je kopen via de onderstaande button. Wil je niets meer missen? Kies dan voor een 1- of 2-jarig abonnement op LXRY en ontvang het magazine 4 keer per jaar op de deurmat.