Cars & Yachts

Waterdream & Tophat lanceren de snelste en krachtigste Defender en Speedster ooit

Waterdream en Tophat slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Zowel Waterdream als Tophat lanceren een nieuwe editie met een hypermoderne technologie, klassiek interieur en een ongekende snelheid. Beide merken staan bekend om producten met een ‘wolf in schaapskleren’-karakter. Ze kiezen voor klassieke looks met een moderne touch en ongekende snelheid, gemaakt door Nederlandse vakmensen en afgestemd op de wensen van elke klant.

Waterdream S-850 Speedster

Het Nederlandse bedrijf Waterdream werd in 2012 opgericht door Bernhard van Oranje en maakt met de hand vervaardigde aluminium boten met een uitzonderlijk oog voor detail. Waterdream staat bekend om zijn hoge kwaliteit ontwerpen. De productie die geheel uit aluminium bestaat in combinatie met een revolutionair rompontwerp, zorgen ervoor dat Waterdream de initiële drijffunctie voorbijgaat.

De Waterdream S-850 Speedster, ’s werelds snelste sloep van 8,5emeter, lanceert een nieuwe editie in lijn met de nieuwe Tophat Defender 90 Waterdream-editie. De Speedster heeft op maat gemaakte klokken, een Esthec vloer en backlighted logo’s. Ook is er een nieuwe stuurconsole ontwikkeld in de vorm van een W. In het stuur zit een 10 inch Raymarine scherm met o.a. navigatie en audiobediening. De boot wordt aangedreven door een Yamaha 4,2L v6 met 300pk en een topsnelheid van 80km/u. Het interieur van de boot (dit geldt overigens ook voor de Land Rover) is bekleed met een nieuwe soort velours, ontwikkeld door Vyva Fabrics en is geschikt voor zowel binnen als buiten. De speciale Speedster van Waterdream is vanaf juli verkrijgbaar.

Tophat Land Rover Defender 90 Waterdream-editie

Sinds 2014 bouwt Tophat exclusieve Land Rover Defenders op order voor internationale klanten. Oprichters Carel van Helsdingen en Alex Zeeman hadden als doel voor ogen om de Defender van ‘semi agrarisch voertuig’ naar ‘daily driver’ met de meest moderne features om te toveren. De belangrijkste punten bij deze ontwikkelingen zijn power, handling, comfort en fun. Tophat Defenders worden gebouwd naar de allerhoogste kwaliteitsstandaarden en bieden een ongekende hoeveelheid passie en vakmanschap. De nodige ontwikkelingen om dit te bereiken zijn allen in eigenhuis gedaan, veelal in samenwerking met grote namen zoals KONI, AP Racing, VB Air Suspension en General Motors. Elk interieur wordt met de hand bekleed met de meest luxueuze materialen.

De Tophat Defender 90 Waterdream-editie is uniek in zijn soort: de krachtigste Defender ooit, met een compleet nieuwe bodykit en de motor met maar liefst 650pk. Daarnaast heeft deze editie speciaal ontwikkelde AP Racing remmen, luchtvering die je met een app in hoogte kan verstellen en op maat gemaakte Koni race dempers. Laat je niet misleiden door de vintage uitstraling, de Defender 90 Waterdream-editie bevat een nieuwe wielophanging, aandrijflijn, bodykit én een geüpgrade interieur met compleet custom made dashboard en een driezits voorbank.

Masters of LXRY

Wil jij deze nieuwe snelheidsduivels van dichtbij bewonderen? Kom langs tijdens Masters of LXRY 2018 – Genius Edition en laat je verrassen!

www.waterdream.nl | www.tophatclassics.com