Interior & Estate

VossenCasas

Met ruim 1500 luxe woningen is VossenCasas dé go-to makelaar voor een woning aan de prachtige Costa Blanca Noord. Binnen het werkgebied liggen plaatsen als Altea, Moraira, Javea, Denia, Oliva en de valleien achter de kust, zoals de Jalon vallei. LXRY gaat in gesprek met Peter Vos - CEO van VossenCasas.

Tekst: Vivian Secrève
Beeld: VossenCasas

Het totale zoek- en koopproces in Costa Blanca Noord

“Wij zijn een makelaardij in Costa Blanca Noord en wij bemiddelen bij de aan en verkoop van huizen in dit prachtige gebied. De naam Vossen, komt voort uit de naam van mijn tweelingbroer en Henk, en ik. Samen bundelen we nu al zo’n 7 jaar onze krachten in Spanje. Het gebied waar wij ons bevinden is een bijzonder stukje Spanje. Dit allemaal te danken aan het microklimaat. De winters zijn zacht en de zomers zijn niet te warm. Een aangenamere temperatuur dan bijvoorbeeld het Zuiden van Spanje. Ook staat het gebied waar wij ons bevinden op nummer drie in de ranglijst van de schoonste lucht. Het gebied wordt goed bezocht en veel mensen uit alle delen van de wereld willen hier graag een vakantiehuis hebben of zelfs wonen. Wij maken deze droom met VossenCasas werkelijkheid.”

Zorg & aandacht voor onze klanten

“We luisteren erg goed naar onze klanten en ontzorgen ze helemaal in het proces bij het vinden van een passend huis. Of dit nu gaat om een bestaand huis of een huis wat nog verbouwd of gebouwd moet worden. De wensenlijst wordt goed doorgenomen en vanuit daar gaan we kijken wat het beste past bij de situatie. Ons aanbod is zeer breed, zowel in het middensegment als in het topsegment, waar je al gauw kijkt naar huizen tussen de 1 en 5 miljoen. In dit segment bieden wij op onze site meer dan 100 woningen aan. Volstrekt logisch dat we tijdens het totale aan- en verkoopproces de klant met ons netwerk van juristen, fiscalisten, hypotheekverstrekkers, taxateurs en bouwbedrijven ondersteunen. De wet- en regelgeving in Spanje verschilt namelijk enorm met Nederland.  Wij mogen de beste en bouwondernemingen in de regio vertegenwoordigen zodat we prachtige woningen en projecten kunnen aanbieden. Daar zijn we best een beetje trots op! Vrijwel alle opties zijn hierdoor mogelijk. Wij leveren hoge kwaliteit, voor een doelgroep met hoge eisen.”

Trend van het moment

“We zien dat mensen weer even hun adem inhouden. De houding is voorzichtiger. Veel mensen komen deze kant op, maar wij zien dat mensen langer de tijd nemen voor het aankopen van een huis of het nemen van beslissingen. Aan ons de taak om gewoon te blijven doen wat we doen. Mensen goed begeleiden, adviseren en bepaalde zorgen uit handen nemen.”

Ambitie om zo door te gaan

“Wij hebben de ambitie om gewoon door te gaan, waar we mee bezig zijn. We werken in een branche, waar we mensen blij maken en hier worden wij ook weer blij van. We werken aan ontzettend mooie projecten en als dit zo mag blijven, dan zijn wij zeer tevreden mensen.”

Passie voor blije mensen

Met Masters of LXRY in het vooruitzicht in december in RAI Amsterdam, staat dit jaar passie voor vakmanschap centraal tijdens de Love Edition. Peter Vos: “Mijn allergrootste passie in het vak zijn toch echt de mensen waarvoor ik mag werken. Mooie dingen realiseren met behulp van kundige mensen. Een huis helemaal passend maken, met behulp van mensen, voor mensen, dat maakt mij blij en gepassioneerd.”

Ontmoet VossenCasas tijdens Masters of LXRY 2019

VossenCasas presenteert bijzondere villa’s uit het hogere segment: van moderne architectuur tot klassieke woningen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? De opties zijn te bewonderen tijdens Masters of LXRY Love Edition van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

www.vossencasas.com