Interior & Estate

Voorma en Walch: Absolute topmakelaars van het Gooi

Het klinkt misschien enorm cliché, maar dat maakt het niet minder waar; Home is where the heart is. En of je nou opzoek bent naar een vrijstaande villa in Laren of een mooie drive-in woning in Huizen, belangrijk is dat het een plek is waar jij je comfortabel en prettig voelt. Of je nou als ondernemer vanuit huis werkt, of na een lange dag op kantoor de sleutel in het slot steekt. Wanneer je thuis bent wil je niks liever dan de waan van de dag van je af laat glijden terwijl je op de bank neerstrijkT. Je huis is je thuis en zo moet het ook voelen.

Wonen is maatwerk. Daarom ontdekt Voorma en Walch Makelaars in het Gooi graag samen met jou welke woning bij je past. Dit makelaarskantoor wordt al meer dan 80 jaar als een zeer constante en vertrouwde factor in de Gooische woningmarkt beschouwd. De 24 gespecialiseerde makelaars werken in teamverband en houden de ontwikkelingen in de regio nauwlettend in de gaten. Onder hun klanten vallen ook steeds meer BN’ers, belangrijke CEO’s en Captains of Industry. Om die reden biedt Voorma en Walch Makelaars in het Gooi de optie Secret Objects are Secret aan zijn klanten. Hiermee wordt maximale discretie omtrent de verkoop van objecten gegarandeerd. Het is de ultieme oplossing voor mensen die ongewenste toeschouwers willen voorkomen. Dit is wat deze makelaar uniek maakt.

 

MAKELAARS OF LXRY 2018

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi bedient het werkgebied vanuit drie vestigingen: Laren/Blaricum, Huizen en Naarden-Vesting. Wil je meer informatie? Bezoek de stand tijdens Masters of LXRY 2018 om de mogelijkheden te bespreken.

http://www.voorma-walch.nl