Art & Design

Unique Bikes: verwondering en schoonheid

Unique Bikes is leverancier in Nederland van exclusieve, elektrische designfietsen. De fietsen van Unique Bikes zijn anders, tijdloos en ontwikkeld voor mensen die net even wat anders willen en van exclusiviteit houden.

Definitie van luxe

Luxe kent verschillende definities. Een ervan is dat luxe de functionaliteit van het product overstijgt. De fietsen van Unique Bikes zijn dan ook zo mooi, dat je ze na je fietsrit in de woonkamer of kantoor als decoratie neerzet. Het zijn fietsen die verwonderen. De fietsen hebben een rijbeleving die je inspireren om nog meer te gaan fietsen. Attractief, verleidelijk en sensueel.

Elke fiets heeft zijn eigen unieke karakter. Neem de wooden bikes (zie onderstaande foto), die volledig met de hand worden gemaakt… De Leaos e-bike die in Italië de ‘groene Ferrari’ wordt genoemd, of de Urban Bike uit Singapore. Een waar wonder van hightech.

 

De frames worden gemaakt van bijzondere materialen, zoals hout, carbon, titanium of bamboe. Hierdoor ontstaat een geheel nieuwe rijbeleving. Van sommige fietsen is het design zo bijzonder, dat het kunstobjecten zijn. Kenmerkend is dat de fietsen van Unique Bikes geproduceerd worden door kleine fabrikanten die de fietsen handmatig met passie en zorg samenbouwen.

Unieke fietsen op Masters of LXRY

Ben je dus op zoek naar een onderscheidende fiets, al dan niet elektrisch, voor dagelijks of recreatief gebruik? Een fiets van Unique Bikes is een fiets waarmee je zeker gezien wilt worden. Unique Bikes is dit jaar deelnemer van Masters of LXRY 2018. Bezoek de stand om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw eigen unieke fiets.

uniquebikes.com