Media & Entertainment

The Stage Managers

The Stage Managers maakt zich sterk voor de technische en decoratieve inrichting van jouw presentatie op elk niveau. De hoogstaande audiovisuele producten hebben een snelle plug and play, waarbij compacte opslag en eenvoudige bediening een basisvereiste is. De producten sluiten qua design en functionaliteit aan binnen de luxury lifestyle. Tijdens Masters of LXRY presenteert The Stage Managers de LD Systems MAUI P900 design luidspreker: een masterclass in functioneel Porschedesign, die in een jaar tijd maar liefst vier prestigieuze designprijzen heeft gewonnen. Deze luidspreker is verkrijgbaar in drie kleuren: graphite black, platinum grey en cocoon white.

LD Systems MAUI P900

Naast de esthetiek beschikt dit luidsprekersysteem in vergelijking met andere systemen over vijftig premium speakerdrivers wat zorgt voor prachtige hifi-audioprestaties. Een zeer gedetailleerde weergave van een sprankelend fris hoog, gebalanceerd midden sound in combinatie met een strakke sub-laag. In staat om eenvoudig thuis in zowel een woonkamer, bioscoop, wellness-ruimte, tuin of zelfs een discotheek te vullen met kristalhelder geluid. Dit systeem is zeer gemakkelijk aan te sturen via Bluetooth, waarmee je draadloos tot een afstand van 70 meter direct kunt streamen.

Cameo B60 accu spot

Deze unieke spots zijn draadloos aan te sturen (300 meter) via een app. Plaats na het opladen de spots (IP65 waterdicht) op een willekeurige plaats in jouw tuin voor een adembenemend kleuren resultaat. De spots zijn door middel van lenzen eenvoudig in lichtspreiding te veranderen, waardoor de spot kan worden afgestemd op het aan te lichten object. De spots hebben een werkingsduur van 24 uur op één accu. Naast de betrouwbare werking is het design van de spot ook nog eens een lust voor het oog. The Stage Managers levert de spots per stuk of zes stuks in een flight-case met laadstation.

thestagemanagers.nl

Ontmoet The Stage Managers tijdens Masters of LXRY 2019

Benieuwd naar de audiovisuele hoogstaande producten? Bewonder ze tijdens Masters of LXRY 2019 van 12 t/m 16 december in Rai Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.