Wining & Dining

The Piano Bar

Het liefdevolle koppel Jan Evert van Apeldoorn en Mèlanie Snieder zijn met The Piano Bar ook dit jaar weer te vinden op Masters of LXRY. Neem plaats aan de vleugel, terwijl Mèlanie je drankje maakt en Jan Evert je toezingt met pop, blues, soul en jazz. Lees je mee?

Ontspan en geniet

Speciaal biertje, goed glas wijn of gin & tonic? The Piano Bar nodigt je uit om even te ontspannen. Frank Sinatra, Ray Charles of Ramses Shaffy? Zing gerust een nootje mee in deze sfeervolle stand. Op alle dagen van de beurs geniet je hier van live muziek en de lekkerste dranken. Op vrijdag en zaterdag sluit een dj de avond af. Op zondagmiddag speelt Jan Evert samen met een contrabassist.

The Piano Bar ook op jouw event?

De mobiele muzikale bar is in te huren voor op jouw feest, bruiloft of zakelijke event. Met het unieke totaalconcept van live muziek, mooie dranken en stijlvolle aankleding komt The Piano Bar op locatie. De inhoud van de bar kan volledig worden verzorgd en het is ook mogelijk je eigen dranken aan te leveren. Kom langs op Masters of LXRY, dan vertellen Jan Evert en Mèlanie je alles over de mogelijkheden van The Piano Bar op jouw event.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Thepianobar.nl