Beauty & Fashion

The House of Esthetics

Op Masters of LXRY vind je in House of Esthetics een unieke samenwerking van esthetische specialisten die binnen hun vakgebied uitblinken in innovatie, kwaliteit en dienstverlening. Zo is Kazem Aesthetica gepassioneerd in zowel chirurgische als niet operatieve cosmetische behandelingen en die passie wordt door het hele team gedeeld. Van begin tot eind wordt je persoonlijk begeleid en krijg je objectieve informatie die leiden tot het beste resultaat. Het credo is dan ook total well being.

Bij Kleinsman/Varzideh Dental Center kun je terecht voor zowel eenvoudige als complexe tandheelkundige behandelingen. Vanuit de hele wereld komen patiënten naar Kleinsman omdat ze het neusje van de zalm willen.

Tot slot is Retina, Total Eye Care expert in oogbehandelingen. Sinds 1971 is Retina de meest gerenommeerde oogkliniek in Nederland en heeft ooglaseren op de kaart gezet. Ze zijn tevens gespecialiseerd in implantlenzen. Voor een kennismaking en een goed gesprek met deskundig advies op het gebied van onder andere tandheelkunde, oogheelkunde en plastische chirurgie kun je langskomen bij de Masters in Beauty in House of Esthetics.

Masters of LXRY 2019

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? The House of Esthetics is te bewonderen tijdens Masters of LXRY Love Edition van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Kazem.nl | Kleinsman.de | retina.nl