Interior & Estate

Studio Robin Sluijzer

De ontwerpen van Studio Robin Sluijzer hebben een geheel eigen karakter. De interieurs zijn stoer en stijlvol, daarbij stralen ze tegelijkertijd rust en sereniteit uit. Een evenwichtig gebruik van contrasten is daarbij het uitgangspunt voor de juiste balans, waarbij natuurlijke materialen de hoofdrol spelen in alle ontwerpen. Met oog voor detail geeft Studio Robin Sluijzer alle ontwerpen een luxe en duurzame kwaliteit mee.

Liefde voor materiaal

Met een achtergrond als meubelmaker, startte Robin Sluijzer ruim twintig jaar geleden zijn designstudio. Zo vat hij zijn liefde voor materiaal, vorm en kleur niet alleen samen in één object – maar in complete interieurs. Het internationale portfolio van Studio Robin Sluijzer is rijk en divers; variërend van high-end woning designs tot oogstrelende horeca-, retail- en kantoorprojecten. Daarnaast ontwerpt Robin onder zijn eigen naam nog steeds meubels en accessoires voor verschillende gerenommeerde merken.

Robin heeft in het afgelopen jaar reeds succesvol samengewerkt met EcoCabins interior architecture bij de ontwikkeling van een unieke beach cabin.

EcoCabins

Ontmoet Robin Sluijzer op Masters of LXRY 2019

Studio Robin Sluijzer bevindt zich in het centrum van Amsterdam, waar een hecht en gedreven team zorgdraagt dat elk project de volle aandacht krijgt die het verdient. Maak tevens kennis bij de stand van EcoCabins op Masters of LXRY 2019, dat van 12 t/m 16 december plaatsvindt in RAI Amsterdam en dat dit jaar in het teken staat van de LOVE Edition.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

www.robinsluijzer.com |  www.eco-cabins.nl