Art & Design

Studio Mariska Jagt

Studio Mariska Jagt werd in 2010 gelanceerd door interieurontwerpster Mariska Jagt. Haar persoonlijkheid, verfijnde smaak en visie op wonen, werken en leven zie je in één opslag terug in haar werk. Als geen ander kan ze zich inleven in de wensen en behoeftes van haar opdrachtgevers en ze bereikt door intensieve samenwerking met haar opdrachtgevers eigentijdse en stijlvolle designoplossingen. Naast haar passie voor interieurontwerp legt Mariska zich toe – samen met gespecialiseerde partners – op de ontwikkeling van nieuwe producten.

Elegant design

De studio staat garant voor karaktervolle interieurs die een serene elegantie in zich dragen. Met bijzondere oplossingen en een sterk oog voor detail ontwerpt Studio Mariska Jagt high-end interieurs waarin de gebruiker zich thuis voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd.

Het portfolio van de Studio Mariska Jagt bestaat uit een breed scala van nationale en internationale projecten: van villa’s tot hotels, van openbare ruimtes tot hoofdkantoren. Voor elk project start de studio een traject op maat, waarbij de opdrachtgever altijd centraal staat.

The Collectors Room @ Masters of LXRY

Tijdens Masters of LXRY vormen Sander Bijl, Martijn Wanrooij en Mariska Jagt een sterke internationale drie-eenheid. Dit onder de naam The Collectors Room, waarbij het interieur de verbindende factor zal zijn tussen de werelden van oude meesters en moderne kunst.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Mariskajagt.com