Interior & Estate

Spaanse Droomhuizen

Zoek je een Nederlandstalige makelaar voor een droomhuis in Spanje? Dan ben je bij Spaanse Droomhuizen aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een prachtige vakantievilla voor jezelf of een goede investering, Spaanse Droomhuizen staat met een professioneel team voor je klaar. Het kan een grote uitdaging zijn om in een vreemd land zo’n belangrijke aankoop te doen, maar een vastgoedadviseur aan jouw zijde neemt tijdens het aankoopproces een hoop zorgen weg. Denk aan financieel en juridisch advies, begeleiding bij bezichtigingen, onderhoud en advies over de mogelijkheden. Tevens begeleidt Spaanse Droomhuizen bij het bouwen van een eigen huis: van het selecteren van grondstukken, designs en architecten tot de uiteindelijke realisatie. Spaanse Droomhuizen is gevestigd in Spanje en begeleidt je vanaf daar ter plekke. Spaanse Droomhuizen zorgt ervoor dat jouw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk gemaakt wordt zodat je zorgeloos kunt genieten van je aankoop in dit heerlijke land. Neem alvast een kijkje op de website voor het grote aanbod in heel Spanje.

Kortom, Spaanse Droomhuizen zorgt ervoor dat jouw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk gemaakt wordt zodat je zorgeloos kunt genieten van je aankoop in dit heerlijke land.

Ontmoet Spaanse Droomhuizen op Masters of LXRY 2019

Benieuwd naar de huizen? Bezoek dan de stand van Spaanse Droomhuizen op Masters of LXRY 2019 van 12 t/m 16 december in Rai Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.