Beauty & Fashion

Sepehr Maghsoudi

Sepehr Maghsoudi is een Nederlandse modeontwerper op wie we trots mogen zijn. Hij heeft een bijzondere stijl waarbij hij afwisselende vormen combineert met verschillende texturen, prints en kleur.

Internationaal aanzien

Zijn collecties weerspiegelen zijn levendige persoonlijkheid, zijn voorkeur voor vernieuwing en zijn grote liefde voor vakmanschap. “Mogen creëren voelt als een voorrecht. Met mijn designs wil ik mensen blij maken.” Na het oprichten van zijn eigen label in 2008 trok Sepehr al snel internationaal de aandacht. Zijn werk verscheen in menig high-end modeblad en hij presenteerde collecties tijdens de prestigieuze Couture Fashion Week in Parijs. De designer werd tweemaal geprezen met de Edgar Vos Couture prijs, Fashion Designer van het Jaar. In 2010 was Sepehr te zien in het televisieprogramma Project Catwalk.

Naast zijn talent als modeontwerper schildert hij ook al jaren. Eerder stond hij op de grootste kunstbeurs in Nederland. Tijdens Masters of LXRY kun je de nieuwste creaties van Sepehr bewonderen tijdens een spectaculaire show.

sepehrmaghsoudi.com

Fashionshows @ Masters of LXRY

Bekijk hier de rest van het entertainmentprogramma van Masters of LXRY. Nog geen tickets? Bestel nu je kaarten via de onderstaande knop.

 

KOOP TICKETS