Beauty & Fashion

The House of Esthetics

Op Masters of LXRY vind je in The House of Esthetics een unieke samenwerking van esthetische specialisten die binnen hun vakgebied uitblinken in innovatie, kwaliteit en dienstverlening.

Kazem Aesthetica is gepassioneerd in zowel chirurgische als niet operatieve cosmetische behandelingen. Deze passie wordt door het hele team gedeeld. Van begin tot eind word je persoonlijk begeleid en krijg je objectieve informatie die leidt tot het beste resultaat. Het credo is dan ook ‘total well being’

Bij Kleinsman/Varzideh Dental Center kun je terecht voor zowel eenvoudige als complexe tandheelkundige behandelingen. Vanuit de hele wereld komen patiënten naar Kleinsman omdat zij het neusje van de zalm willen.

Retina Total Eye Care is een expert op het gebied van brilvervangende chirurgie. Retina Total Eye Care is sinds 1971 de meest gerenommeerde oogkliniek in Nederland. Zij zijn naast andere behandelingen gespecialiseerd in implantlenzen, ooglaser- en staarbehandelingen. Bij Retina Total Eye Care gaat het om de hoogste kwaliteit in de oogzorg.

Masters of LXRY 2019

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom langs bij Masters of Beauty in The House of Esthetics voor een kennismaking of een goed gesprek met daarin deskundig advies op het gebied van onder andere tandheelkunde, oogheelkunde en plastische chirurgie. Zien wij je daar? The House of Esthetics is te bewonderen tijdens Masters of LXRY Love Edition van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Kazem.nl | Kleinsman.de | retina.nl