Art & Design

RememberMe.nl

RememberMe.nl is een online uitvaart­ & rouwmagazine. RememberMe.nl zorgt voor vernieuwing in de uitvaartwereld met als missie om een passend afscheid te bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Een persoonlijke uitvaart, welke recht doet aan het unieke leven wat iemand heeft geleid.

Afscheid met een gekleurd randje

Helaas zijn veel mensen nog niet op de hoogte van wat kan en mag, welke producten er zijn en hoe je meer regie krijgt om een passend afscheid te organiseren met de kleur die bij iemand past. Hierdoor zie je toch vaak datzelfde zwarte randje terug op uitvaarten. RememberMe.nl brengt hier samen met haar partners verandering in door zoveel mogelijk te informeren en inspireren omtrent rouw, verlies en de uitvaart.

Maak kennis op Masters of LXRY

Onder het motto ‘een afscheid met een gekleurd randje’ laten we je in een sfeervol ingerichte paviljoen de trends, producten en diensten op het gebied van uitvaart op een bijzondere wijze zien. Het team zal je op Masters of LXRY laten voelen, zien en beleven dat een afscheid geen ‘standaard’ gebeurtenis hoeft te zijn, maar dat de mogelijkheden om een persoonlijk tintje aan een uitvaart te geven vrijwel eindeloos zijn. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Rememberme.nl