Cars & Yachts

Porsche en de liefde voor innovatie

De nieuwe Porsche Taycan is de eerste volledig elektrisch aangedreven sportwagen met de ziel van een Porsche. Wat dit betekent, legt LXRY graag voor je uit.

Op de LOVE Edition van Masters of LXRY pakt Porsche uit met de liefde voor innovatie. De eerste Porsche zag ruim 70 jaar geleden het levenslicht omdat Ferry Porsche zijn droomauto niet kon vinden en daarom besloot om hem zelf te bouwen. Maak op Masters of LXRY kennis met de Porsche Taycan: de eerste volledig elektrisch aangedreven sportwagen van het merk en een echte Nederlandse beursprimeur. De Taycan springt in het oog met zijn futuristische design, sportieve proporties en functionele, vloeiende lijnen en sprint in 10 seconden van 0 naar 200 km/u. Met meer dan 6 miljoen testkilometers en tal van duurtests heeft de Porsche Taycan bewezen dat vermogensverlies geen optie is. De Duitse sportwagenfabrikant staat op de drempel van een nieuw tijdperk en is van plan om daarbij opnieuw geschiedenis te schrijven.

Photography: Christoph Bauer

Photography: Christoph Bauer

Futuristisch design

De Porsche Taycan springt in het oog met zijn futuristische design, sportieve proporties en functionele, vloeiende lijnen. De Taycan heeft vierwielaandrijving dankzij aparte motoren voor de voor- en achteras. Het systeemvermogen maakt een acceleratie van 0 tot 200 km/u in minder dan 10 seconden mogelijk. Voorafgaand aan de productie heeft de Taycan al meer dan 6 miljoen testkilometers afgelegd onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Ook tijdens duurtests bewijst de Taycan dat vermogensverlies geen optie is.

Porsche gelooft in de elektrische revolutie. Met de introductie van de Taycan komt de innovatiekracht van Porsche in een stroomversnelling. De Duitse sportwagenfabrikant staat op de drempel van een nieuw tijdperk en is van plan om daarbij opnieuw geschiedenis te schrijven.

Nederlandse Beursprimeur op Masters of LXRY 2019

Het is een goede traditie dat Porsche uitpakt met een echte primeur.  De nieuwe Porsche is thrilling op alle fronten. Maak op Masters of LXRY kennis met de Porsche Taycan: de eerste volledig elektrisch aangedreven sportwagen van het merk. Het lifestyle-event Masters of LXRY 2019 vindt plaats van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Porsche.com/netherlands