Cars & Yachts

Porsche en de liefde voor innovatie

De nieuwe Porsche Taycan is de eerste volledig elektrisch aangedreven sportwagen met de ziel van een Porsche. Wat dit betekent, legt LXRY graag voor je uit.

Op de LOVE Edition pakt Porsche uit met de liefde voor innovatie, die het merk al sinds de start kenmerkt. De eerste Porsche zag ruim zeventig jaar geleden het levenslicht omdat Ferry Porsche zijn droomauto niet kon vinden en besloot hem daarom zelf te bouwen. Sindsdien is het streven naar de perfecte sportwagen vast verankerd in het DNA van Porsche. Het resultaat: spraakmakende technologieën en modellen, die hun kracht hebben bewezen op zowel de weg als op het circuit. Het ontwerpen van de eerste elektrische Porsche was een uitdaging, maar de missie is geslaagd. Maak kennis met de Porsche Taycan: de eerste volledig elektrisch aangedreven sportwagen. De Porsche Taycan springt in het oog met zijn futuristische design, sportieve proporties en functionele, vloeiende lijnen en sprint in 10 seconden van 0 naar 200 km/u. De Taycan heeft vierwielaandrijving dankzij aparte motoren voor de voor- en achteras. Ruim 6 miljoen testkilometers en duurtests bewijzen dat vermogensverlies geen optie is. Porsche gelooft in de elektrische revolutie. Met de introductie van de Taycan komt de innovatiekracht van Porsche in een stroomversnelling. De revolutie vindt ook op het circuit plaats:
Porsche is vanaf eind dit jaar officieel vertegenwoordigd in de Formule E, de elektrische tegenhanger van de Formule 1.

Photography: Christoph Bauer

Photography: Christoph Bauer

Futuristisch design

De Porsche Taycan springt in het oog met zijn futuristische design, sportieve proporties en functionele, vloeiende lijnen. De Taycan heeft vierwielaandrijving dankzij aparte motoren voor de voor- en achteras. Het systeemvermogen maakt een acceleratie van 0 tot 200 km/u in minder dan 10 seconden mogelijk. Voorafgaand aan de productie heeft de Taycan al meer dan 6 miljoen testkilometers afgelegd onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Ook tijdens duurtests bewijst de Taycan dat vermogensverlies geen optie is.

Porsche gelooft in de elektrische revolutie. Met de introductie van de Taycan komt de innovatiekracht van Porsche in een stroomversnelling. De Duitse sportwagenfabrikant staat op de drempel van een nieuw tijdperk en is van plan om daarbij opnieuw geschiedenis te schrijven.

Porsche tradities op Masters of LXRY 2019

Het is een goede traditie dat Porsche uitpakt met een echte primeur.  De nieuwe Porsche is thrilling op alle fronten. Maak op Masters of LXRY kennis met de Porsche Taycan: de eerste volledig elektrisch aangedreven sportwagen van het merk. Het lifestyle-event Masters of LXRY 2019 vindt plaats van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Porsche.com/netherlands