Cars & Yachts

Polestar

Polestar is een game changer. Het merk wordt gedreven door onstuitbare passie en een oneindige blik vooruit. Zo maken ze het mogelijk een eersteklas, efficiënte en adembenemende auto op de markt te brengen. Er is geen ruimte voor compromissen: The sky is the limit.

Het merk betwist bestaande traditionele ideeën en denkwijzen in de automarkt, waar zowel auto’s als de teams erachter op elkaar lijken. Polestar is gedreven door passie voor design en heeft een obsessie voor detail. Geen nalatenschap. Geen ballast. Geen logge organisatie. En geen rust. Alleen de vrijheid en de wil om het allerbeste te maken. 

De eerste auto uit de stal van Polestar is de Polestar 1: een tweedeurs electric performance hybrid coupe. Technologie van het allerhoogste niveau en eersteklas componenten worden hierin verenigd met compromisloos design. Schitterende lijnen met krachtig gevormde oppervlakken worden gecombineerd met de modernste, onderliggende technologie. Elk onderdeel en elk detail is aanwezig met een reden. De Polestar 1 is een plug-in hybrid met twee elektrische motoren die de achterwielen aandrijven en een supercharged en turbocharged benzinemotor die de voorwielen aandrijft. Samen genereren ze 600 pk, 1000 Nm trekkracht en hebben een bereik van 150 kilometer in enkel elektrische modus.

Masters of LXRY 2019

Maak kennis op het lifestyle-event Masters of LXRY 2019 wat plaatsvindt van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Polestar.com/nl