Interior & Estate

PGA Catalunya Resort

Omgeven door Michelinrestaurants, award-winning golfbanen maar bovenal onder de overvloedige Spaanse zon, is PGA Catalunya bij uitstek geschikt voor wie een luxe (vakantie)woning zoekt. Maar er is meer: PGA bestaat ook uit een resort en hotel met talloze luxe faciliteiten waardoor je nooit ver weg hoeft te gaan.

Tekst: Susan Poeder
Beeld: PGA
Portret: Milan Kaine

PGA Catalunya

Omgeven door Michelinrestaurants, award-winning golfbanen maar bovenal onder de overvloedige Spaanse zon: PGA Catalunya Resort is bij uitstek geschikt voor wie een luxe (vakantie)woning zoekt. Het resort ligt in een regio die bekendstaat om zijn culturele en gastronomische schatten. Op minder dan een uur van het bruisende Barcelona en dicht bij de paradijselijke stranden van de Costa Brava, biedt het resort luxe, elegantie en activiteiten in verschillende vormen. Elke villa, ontworpen door bekroonde architecten, is uniek en toch onmiddellijk herkenbaar aan zijn moderne ontwerp en perfecte integratie met de natuurlijke omgeving. De Residents’ Club biedt eigenaren toegang tot een buitenzwembad, een solarium, de Technogym-fitnessruimte van de nieuwste generatie en een spa.

 

Ontmoet PGA Catalunya Resort  tijdens Masters of LXRY 2019

Alles over PGA Catalunya Resort kun je bewonderen tijdens het lifestyle-event  Masters of LXRY 2019. Wat plaatsvindt van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

www.pgacatalunya.com