Beauty & Fashion

MyVALE: Sandalen op maat

Wil jij sandalen die echt uniek zijn en helemaal op jouw voeten zijn afgestemd? Bij myVALE wordt je voetafdruk gebruikt als basis voor je zelfontworpen schoen. Daarnaast zijn deze ook nog eens volledig met de hand gemaakt. Markus Schott is de meestermaker achter het van oorsprong Duitse merk. Met myVale creëerde hij een trendy merk die op maat gemaakte flip-flops combineert met moderne orthopedische technologie.

Comfortabel en Duurzaam

Tijdens een wandeling over het strand in Sydney, Australië, kwam Markus op het idee om orthopedische sandalen te maken. Het viel hem op dat Australiërs óf op blote voeten rondliepen, óf met goedkope slippers. Schott zag dit als een uitdaging en is op zoek gegaan naar een manier om sandalen comfortabeler en duurzamer te maken. Kort daarna opende hij de virtuele deuren van zijn webshop met dit unieke concept.

Handgemaakt

Het persoonlijke voetbed wordt gemodelleerd op basis van je voetafdruk, die vervolgens naar jouw individuele behoeften wordt geoptimaliseerd. Omdat de zool volledig is afgestemd op je lichaam, helpt het rug- en nekklachten te voorkomen. De perfecte pasvorm en een onvergelijkbaar loopgevoel zijn het resultaat van traditionele handwerkkunst en de modernste productietechnologie volgens Duitse kwaliteitsnormen. De mogelijkheden variëren van luxueuze flipflopsandalen tot flexibele X-sandalen en ultralichte houten clogs. En je kunt ze er ook nog eens helemaal naar jouw smaak uit laten zien! Het design kan volledig naar eigen wens worden samengesteld. Hierbij heb je keuze uit de meest hoogwaardige materialen, waaronder kangoeroeleder, echte zalmhuiden en SWAROVSKI-elementen.

 

Hollywood

En laten we eerlijk zijn, wie wordt er nou niet blij van een perfect passende sandaal? Inmiddels hebben ook Hollywoodsterren hun weg gevonden naar de webshop van myVale en behoren persoonlijkheden als Russell Crowe en Gerard Butler tot de klanten van de sandalensmid.

MyVale goes Masters of LXRY

Zou jij ook wel zo’n sandaal op maat willen hebben? Laat je dan informeren tijdens Masters of LXRY. Het grootste luxe lifestyle evenement van Europa vindt plaats van 6 tot 10 december 2018. Koop nu je tickets!

my-vale.com