Interior & Estate

My Island Real Estate

's Werelds grootste vastgoedontwikkelaar buiten China “Emaar Properties” komt met My Island Real Estate Broker naar Nederland met een breed aanbod van turnkey projecten in Dubai. Belastingvrij rendement op waardestijging en verhuur. Het is nog nooit zo makkelijk en aantrekkelijk geweest om nu te investeren.

De enorme prijsstijgingen zoal in Nederland en Europa, gaan ook op korte termijn plaatsvinden in Dubai. Doordat wereldwijd de economie weer aantrekt, vastgoedprijzen in veel landen te duur zijn geworden, zijn investeerders op zoek naar aantrekkenlijke alternatieven.

De vooruitzichten voor Dubai zijn goed. Het aantal inwoners blijft sterk groeien evenals het aantal bedrijven en toeristen. De prijzen per vierkante meter zijn laag en er zijn in Dubai veel financieringsvormen mogelijk wat het interessant maakt om te investeren. De wereldwijde recessie heeft de vastgoedmarkt in Dubai sterker en transparanter gemaakt.

Emaar Properties

Emaar Properties biedt datgene wat particulieren, investeerders en bedrijven zoeken. Een veilige en transparante samenleving met een sterk groeiende economie. Dubai biedt een veilige belastingvrije belegging met vastgoed in eigendom, een hoog verhuur rendement en potentiele waardestijging. Spreiding van risico en rendement is de basis van elke succesvolle belegger. Dubai mag daarom dan ook niet in jouw portefeuille ontbreken.

My Island Real Estate

Als officiele agent van Emaar Properties voor de Benelux heeft My Island Real Estate Broker een grote portefeuille van projecten op de mooiste locaties. Bezoek daarom de stand op de Masters of LXRY 2018.

Je kunt bij ze terecht voor alle informatie over de mogelijkheden die Dubai te bieden heeft.

www.myislandrealestate.com