Cars & Yachts

Motorcompany: de Spyder

Geen motorfiets, geen auto, geen zijspan geen quad, geen trike zoals we die kennen… maar wat is het dan wel? Dat is de eerste vraag die je je stelt als je met de Can-Am Spyder op pad gaat. Je zitpositie is als die op een motorfiets, maar met uitzicht op twee prominent aanwezige autovoorwielen. Hij biedt het ultieme gevoel van vrijheid (voor hem en haar) en is een van de meest eigenzinnige producten die er binnen de automobielbranche te vinden is.

Motorcompany is dé Can-Am Spyder Dealer van Nederland. Een Spyder is volledig naar eigen wens samen te stellen: jij bepaalt hoe sportief of luxe je hem wilt hebben. Deze eyecatcher is ook heel interessant in de combinatie zakelijk/privé. Als je het motorfiets gevoel zonder motorfietsrijbewijs wil benaderen is de Can-am een gedegen optie. Je mag het voertuig besturen wanneer je in het bezit bent van een autorijbewijs. Daarbij moet je wel rekening houden dat de voordelen van het motorrijden door de brede spoorbreedte enigszins teniet worden gedaan. Dat wil zeggen, achteraan aansluiten in de file.

Anno 2018 is dit waanzinnige speeltje niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Motorcompany biedt alles omtrent deze fantastische driewieler, van A tot Z. De Spyder is te bewonderen tijdens Masters of LXRY.

motorcompany.nl