Cars & Yachts

Exposant van de Week: Motorcompany

Vanaf het moment dat je je passie vindt lijkt niets onmogelijk. Zo ook voor Martijn Minnee. Deze snelheidsduivel van Motorcompany startte nog niet zo lang geleden zijn bedrijf en tot nu toe verandert alles wat hij aanraakt in goud.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: Motorcompany

Drijvende kracht

Martijn Minnee, directeur van Motorcompany, begon na 11 jaar in een motorzaak te hebben gewerkt op zijn 27e het bedrijf. Zijn voorliefde lag niet altijd bij geoliede voitures. Voor zijn openbaring wilde hij hovenier worden en gebruikte Martijn zijn groene vingers: “Maar toen ik in aanraking kwam met motoren, brandstof en techniek, switchte ik al snel naar alles wat met snelheid en karakter te maken had”, legt de motorkenner uit.

“Mijn doel was niet alleen het repareren van motoren, maar ook het de klant naar zijn zin maken”

Een kleine bedrijfsruimte was voor Martijn de start van wat nu Motorcompany is. Na een spannende start merkte de jonge ondernemer al een groeiende interesse vanuit zijn omgeving. “Mijn doel was niet alleen het repareren van motoren maar ook het de klant naar zijn zin maken. Die combinatie was in mijn beleving een gouden concept, want mensen kunnen immers overal hun centjes kwijt. Waarom dan niet op een zeer persoonlijkere manier?”

The sky is the limit

Na drie jaar heeft het bedrijf al flinke stappen gemaakt: Motorcompany is vier keer groter geworden met een goed klantenbestand en fijn personeel. “Ik heb altijd gezegd dat ik niet per se wilde groeien en dat ik het graag houd bij een kleine motorzaak. Nu we een aantal jaar verder zijn merk ik wel de drang om iedereen in aanraking te laten komen met ons als bedrijf, onze service en de gezelligheid”, zegt Martijn. Al twee jaar lang verkoopt het team één van de meest eigenzinnige voertuigen: de Can-Am’s.

Can-Am

Het bedrijf is dé grootste Can-Am dealer van Nederland. Een Can-Am is een eigenzinnige driewieler waarbij Martijn de Spyder verkoopt. Een Spyder biedt het ultieme gevoel van vrijheid (voor hem en haar) en is te berijden met een autorijbewijs. Een Spyder is volledig naar eigen wens samen te stellen: jij bepaalt hoe sportief of luxe je hem wilt hebben. Deze eyecatcher is ook heel interessant in de combinatie zakelijk/privé. Anno 2019 is dit waanzinnige speeltje niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

motorcompany.nl

Ontmoet Morotcompany tijdens Masters of LXRY 2019

Anno 2019 is dit waanzinnige speeltje niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Motorcompany biedt alles omtrent deze fantastische driewieler, van A tot Z. De Spyder is te bewonderen tijdens het lifestyle-event Masters of LXRY 2019. Wat plaatsvindt van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.