Tech & Gadgets

Mijnlabtest: persoonlijk kookboek op basis van je DNA

Personaliseren is de trend, maar wist je dat het ook mogelijk is om voedingsadvies op maat te ontvangen? Mijnlabtest.nl ziet dat iedereen anders op voeding reageert en toch wordt er vaak standaard gegeten. Gezondheid is geen one-size-fits-all concept. Is het je weleens opgevallen dat een dieet of sportregime bij de een perfect werkt, maar bij een ander persoon geen resultaat geeft? Logisch. Ons DNA wijkt immers af. Wetenschappelijk onderzoek, onder andere met betrekking tot gewichtsreductie, heeft aangetoond dat een aangepast voedingspatroon op basis van DNA drie keer effectiever is dan een groot aantal traditionele diëten.

Tijd voor verandering dus! Op basis van een DNA lifestyle onderzoek krijg je inzicht in jouw reactie op voeding. Naar aanleiding van deze resultaten stelt Mijnlabtest.nl jouw persoonlijke DNA kookboek samen: een 30 dagen voedingsplan met menu’s en recepten afgestemd op jouw genetische voorkeuren.

Op Masters of LXRY zal Mijnlabtest.nl haar gepersonaliseerde DNA kookboek presenteren. Ook klanten die vorig jaar tijdens Masters of LXRY een DNA onderzoek hebben laten uitvoeren, kunnen een persoonlijk DNA kookboek laten samenstellen. Wil je meer weten over hoe je het beste vitaal en gezond kunt blijven en bent je nieuwsgierig over wat jouw DNA je vertelt? Kom dan van 6 t/m 10 december 2018 naar de RAI Amsterdam. Bezoek de stand en ontdek de mogelijkheden. Discover your genius genes!

www.mijnlabtest.nl