Tech & Gadgets

Mijnlabtest: persoonlijk kookboek op basis van je DNA

Personaliseren is de trend, maar wist je dat het ook mogelijk is om voedingsadvies op maat te ontvangen? Mijnlabtest.nl ziet dat iedereen anders op voeding reageert en toch wordt er vaak standaard gegeten. Gezondheid is geen one-size-fits-all concept. Is het je weleens opgevallen dat een dieet of sportregime bij de een perfect werkt, maar bij een ander persoon geen resultaat geeft? Logisch. Ons DNA wijkt immers af. Wetenschappelijk onderzoek, onder andere met betrekking tot gewichtsreductie, heeft aangetoond dat een aangepast voedingspatroon op basis van DNA drie keer effectiever is dan een groot aantal traditionele diëten.

Een diëtist kan kijken naar je leefstijl en zo voedingsadvies op maat geven. Maar je eigen DNA kan natuurlijk nóg beter advies geven. Mijnlabtest.nl onderzoekt jouw DNA en geeft op basis van genetische aandachtpunten advies op gebied van voeding, sport, stress, slaap, hart en vaten. Wanneer de resultaten van het onderzoek binnen zijn, stelt Mijnlabtest.nl jouw eigen DNAkookboek samen: een dertigdagenvoedingsplan met menu’s en recepten afgestemd op jouw genetische voorkeur. Er wordt alleen gewerkt met de allerbeste artsen en professionals om de interpretatie van de testen te waarborgen. Wat vertelt jouw DNA? Vind het uit op Masters of LXRY.

Maak kennis met Mijnlabtest.nl tijdens Masters of LXRY 2019

Ophet lifestyle-event Masters of LXRY 2019 zal Mijnlabtest.nl haar gepersonaliseerde DNA kookboek presenteren. Ook klanten die vorig jaar tijdens Masters of LXRY een DNA onderzoek hebben laten uitvoeren, kunnen een persoonlijk DNA kookboek laten samenstellen. Wil je meer weten over hoe je het beste vitaal en gezond kunt blijven en bent je nieuwsgierig over wat jouw DNA je vertelt? Kom dan van 12 t/m 16 december 2019 naar RAI Amsterdam. Bezoek de stand en ontdek de mogelijkheden. The Love Edition!

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

www.mijnlabtest.nl