Cars & Yachts

Mercedes-Benz

De geschiedenis van Mercedes-Benz begint in 1886. De Duitse ingenieur Carl Benz vond in dat jaar de eerste auto ter wereld uit. Deze uitvinding baande, tot op de dag van vandaag, de weg voor een pad van innovatie en vooruitstrevende technologie. De passie om mensen mobiel te maken én te houden zit bij Mercedes-Benz in de genen, waarbij design, rijplezier, comfort, veiligheid en duurzaamheid nooit uit het oog worden verloren. Ook tijdens Masters of LXRY zijn deze kernelementen duidelijk zichtbaar. Zo presenteert Mercedes-Benz de nieuwe EQC, de eerste volledig elektrische SUV van Mercedes-Benz. Dankzij zijn indrukwekkende actieradius, uitgebreide oplaadinfrastructuur en maximale veiligheid brengt de EQC elektrisch rijden naar een nieuw niveau. De EQC straalt puurheid, rust en moderniteit uit. Daarmee belichaamt het model de nieuwe designtaal van
progressieve luxe. Tijdens de LOVE Edition kan het professionele team van Mercedes-Benz je meer over de EQC en de elektrische toekomst van Mercedes-Benz vertellen.

Mercedes-Benz.nl

 

Ontmoet Mercedes-Benz tijdens Master of LXRY 2019

Mercedes-Benz mag natuurlijk niet ontbreken op Masters of LXRY 2019. Wat precies wordt vertoond, blijft nog even geheim. Zeker is dat het weer de moeite waard zal zijn. Het premium lifestyle-event vindt plaats van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

mercedes-benz.nl