Beauty & Fashion

MEASONS x GASSAN

Bij MAESONS werken geen gewone barbiers, maar haarkunstenaars. Ervaren en selfmade eigenaar Maeson deelt zijn diepgaande kennis en barbertechnieken met zijn team, zodat elke klant bij MAESONS dezelfde mate van kwaliteit mag verwachten.

MAESONS is al tien jaar een begrip in Utrecht en door Maeson en Lindsey Bennett opgericht. Sinds april 2019 biedt MAESONS samen met Michel Vorm een volledige men-experience. Bezoekers kunnen nog steeds terecht voor een fris en strak kapsel en/of baardbehandeling, maar er kan via de grote hoeveelheid schermen ook een sportwedstrijd worden gevolgd. Bovendien beschikt de zaak over een speciale ruimte waar zogenaamde ‘Menicures by MAESONS®’ worden aangeboden. Met dit concept wil MAESONS zijn klanten een complete ervaring bieden, waarbij het niet alleen draait om er goed uitzien maar ook om je goed voelen. En kwaliteit, service en persoonlijkheid voorop staan.

MAESONS x GASSAN x Masters of LXRY 2019

Kom voor een unieke MAESONS experience naar de pop-up in de stand van GASSAN. Je kunt hier onder andere terecht voor de menicures by MAESONS, smooties in de sportsbar en enkele collectors items bewonderen zoals bokshandschoenen van Mike Tyson en Muhammed Ali. MAESONS, de nieuwste men-experience van Nederland, organiseert op alle dagen van Masters of LXRY tussen 16.00 – 18.00 uur een tafelvoetbal toernooi. Je neemt het o.a. op tegen Michel Vorm, andere profvoetballers en BN’ers. Are you ready to rumble?

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Maesons.com