Interior & Estate

Marbella for Sale

Marbella for Sale is een Nederlandstalig makelaardij met een één van de grootste eigen vastgoedportefeuilles in het zuiden van Spanje. Het 10 man sterke team team staat ter beschikking om jouw een optimale service te kunnen bieden in het centraal gelegen kantoor in het hartje van Marbella, in Puerto Banús.

Marbella for Sale biedt vakkundig en objectief advies om jouw droomwoning aan de Costa de Sol te vinden. Het bedrijf is opgestart door Nicolas De Zutter in 2007, nadat hij vijf jaar ervaring heeft opgedaan bij de belangrijkste vastgoedkantoren aan de Costa del Sol. Na de crisis heeft Nicolas met zijn team perfect kunnen inspelen op de stijgende vraag vanuit België en Nederland naar vakantiewoningen in Andalucia. Ondertussen heeft het team meer dan 300 families aan hun droomhuis geholpen en de missie blijft nog altijd dezelfde: de klant een goede investering aanbieden, niet alleen financieel maar vooral in levenskwaliteit.

Maak kennis op Masters of LXRY

Door de doorgedrongen kennis van de vastgoedmarkt kan het team steeds zorgeloos adviseren betreffende de beste investeringen in bestaande en/of nieuwbouwprojecten met de beste rendementen. Sinds 2016 is de vraag naar moderne nieuwbouw sterk gestegen. De toplocaties raken snel uitverkocht aangezien de prijzen in het zuiden nog een stuk lager liggen als in andere delen van Europa. In Marbella heb je ongeveer 320 dagen zon en meer als 50 golfbanen op minder dan 40 minuten met de auto. Op 2 uur rijden heb je leuke historische steden als Sevilla, Malaga, Cordoba en Granada met Sierra Nevada voor de skiliefhebbers. Ben je enthousiast geworden en wil je in gesprek? Ontmoet Marbella for Sale tussen 12 en 16 december op Masters of LXRY.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Marbellaforsale.com | Marbellatekoop.com