Cars & Yachts

Lengers Yachts straalt op het Cannes Yachting Festival

Lengers Yachts keert terug naar Masters of LXRY

Jachten, champagne en pracht en praal: deze hele week staat Cannes in het teken van luxe jachten. Het Cannes Yachting Festival is begonnen en samen met andere liefhebbers kan je zo’n 600 boten bewonderen. Lengers Yachts, een begrip in de nautische branche, is ook weer van de partij. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en overtreft zichzelf ieder jaar. Met meer dan twintig experts in het sales- en serviceteam kan je terecht voor luxe boten en beschikken zij ook over een aantal perfecte inruiljachten. Genoeg keuze dus en voor ieder wat wils: wereldwijd is het team namelijk actief om de mooiste vaartuigen in te kopen.

Wereldpremière

De broers Bas en Hans Lengers zijn bijzonder succesvol bezig. Het bedrijf is namelijk een partnerschap met Bluegame aangegaan. Bluegame is een dochteronderneming van Sanlorenzo en op het festival worden er twee nieuwe modellen gelanceerd: Bluegame 42 en Bluegame 62. De gloednieuwe aanwinsten zijn hernieuwde ontwerpen van de 40 en 60 en ontworpen om te varen op zee en op binnenwateren. Maar naast de Bluegame 42 en 62 worden ook de twee jachten Sanlorenzo SL102 en de SX76 gelanceerd. Kortom: de jachten zijn niet aan te slepen en Lengers Yachts verdient geld als water!

Masters of LXRY 2018

Loopt het water je al in je mond en wil je nog meer weten over Lengers Yachts? Lengers Yachts is exposant op Masters of LXRY – Genius Edition. Het event vindt plaats van 6 tot 10 december 2018 in de RAI Amsterdam.

www.lengersyachts.nl