Beauty & Fashion

Johan David Collection

Johan David Fabriceert al 33 jaar haute-couture. De Italiaanse styliste woont in Firenze, de vellen worden zorgvuldig geselecteerd in Milaan. Fabricage vindt plaats in de bel-etage op het kasteel van Boutersem.

In 1993 kocht Johan-David het authentieke Kasteel van Boutersem in de gelijknamige gemeente in België. De kelders van zijn kasteel bieden ruimte genoeg voor een eigen atelier en de volledig gerestaureerde benedenverdieping dient als showroom. De zalen worden tweemaal per jaar gebruikt voor de modeshows van zijn eigen zomer en wintercollectie. Hierbij wordt een select gezelschap van maximaal 10-12 personen uitgenodigd en worden zij verrast met een salon-defilé inclusief gastronomisch diner.

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen voor zijn designs, worden de materialen door een Italiaanse styliste zorgvuldig geselecteerd in Milaan. Vervolgens wordt alles eigenhandig op het kasteel van Boutersem met de hand vervaardigd en is maatwerk gegarandeerd.

Masters of LXRY 2019

Zou jij graag deel willen nemen aan deze unieke belevenis op het kasteel en kennis maken met het werk van Johan David Collection? Laat je informeren tijdens Masters of LXRY 2019 van 12 t/m 16 december in de RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Johandavidcollection.be