Beauty & Fashion

IVANA: Tassen en stropdassen met een filosofie

Tegenwoordig kunnen we alles personaliseren. Van je telefoonabonnement tot aan je sneakers, en nu dus ook met je luxe handtas. Iedere tas van IVANA kun je naar je eigen smaak inrichten. Dankzij het unieke concept van de verwisselbare onderdelen, is het design veel meer dan alleen een mooi product.

IVANA bieden de mogelijkheid om je tas jouw persoonlijkheid te laten weerspiegelen, of om deze per dag aan te passen aan je stemming én je outfit! Dit kan door het toevoegen of verwijderen van ‘Switchies’. Dit zijn afneembare overlay’s, die gemaakt zijn van verschillende soorten luxueuze materialen en kleuren, zoals diamanten en (wit)goud. Een echte musthave dus!

Filosofie

Het merk is ontstaan vanuit Ivana de Haans reflectie naar haar identiteit en zelfexpressie. De designer heeft al haar passie gelegd in de creatie van haar merk. En dat is terug te zien in haar ontwerpen. Ivana’s werk is al te zien geweest op de catwalk (waarbij Naomi Campbell een van de genodigden was), het Cannes Filmfestival 2017 en in verschillende internationale media. Ook heeft ze een publicatie in het boek Our Future King ter ere van de 70ste verjaardag van prins Charles op haar naam staan, welke gelanceerd werd in het prestigieuze hotel The Ritz, Londen.

Masters of LXRY

Vorig jaar is Ivana naar aanleiding van de Masters of LXRY 2016 gevraagd om een exclusieve handtas te maken voor Prinses Charlene. Deze werd aan haar overhandigd tijdens Topmarques in Monaco. Prins Albert werd uiteraard niet vergeten en kreeg een ander exclusief cadeau van Ivana; een bijpassende stropdas. Daaruit is de collectie stropdassen ontstaan die vandaag de dag nog steeds onderdeel zijn van het merk. Ivana zal opnieuw haar werk collectie presenteren tijdens de Masters of LXRY – Genius Edition van 6 t/m 10 december in de RAI Amsterdam.

www.ivanabags.com