Tech & Gadgets

Een steuntje in de rug met Invitalis BeNeLux

Of je nu van negen tot vijf op kantoor zit, of dagelijks de benen uit je lijf rent, iedereen heeft wel eens last van stress en blessures. Invitalis focust zich op het ontwikkelen van producten die fysieke klachten verminderen en je helpen te ontstressen.

Samen met topsporters en therapeuten wordt er gekeken hoe het welzijn verder ondersteund kan worden. De Vitaly Med Flexi is bijvoorbeeld een geavanceerde massageriem voor thuis die elk spiertje in het lichaam weet te pakken. Dit apparaat werkt zelfs zo goed, dat vele manuele therapeuten deze riem aanbevelen.

Naast ontspanning heeft het lichaam ook regelmatig positieve spanning nodig. Voor wie weinig tijd heeft om lekker in vorm te blijven is er de ViViBo: een vibratiebord waarmee je binnen 15 minuten een goede work-out kunt doen. Dit bord maakt gebruik van natuurlijke lichaamsreflexen. Zo heb je met weinig moeite toch een intensieve training.

Invitalis OP Masters of LXRY

Tijdens Masters of LXRY – Genius Edition kun je enkele producten van Invitalis bewonderen, én uitproberen. Het meest luxe premium lifestyle event is van 6 t/m 10 december in de RAI in Amsterdam.

www.invitalisbenelux.nl