Interior & Estate

INVESTINSPAIN: expert in luxe woningen in Spanje

Investeren in Spanje

De Spaanse vastgoedmarkt werd jarenlang overstelpt met woningen en appartementen die met serieuze kortingen te koop werden aangeboden. Maar de tijd van de bodemprijzen ligt nu wel al een tijdje achter ons. Sinds 2014 is er in Spanje een duidelijke stijging, maand na maand. De verwachting voor 2018 – 2019 – 2020 is dat deze trend zich verder zet, vooral in de nieuwbouwprojecten. Voor Nederlanders die hun spaarcenten wensen te beleggen in vastgoed en van de zon willen gaan genieten, biedt Spanje de beste mogelijkheden

Jouw ideale droompand

Vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van villa’s en appartementen in de regio: Marbella, San Pedro en Estepona. Bovendien biedt INVESTINSPAIN een full-service pakket, gaande van legaal & fiscaal advies en totaalinrichting, tot Property management en verhuurservice. En dit kan allemaal gerealiseerd worden vanuit Nederland, België en Spanje. Bovendien is er genoeg aanbod voor iedereen, van nieuwbouwprojecten tot aan frontline golf appartementen, van prachtige penthouses tot aan villa’s op het strand. Ze organiseren inspectiereizen op maat, waarmee je jouw woonwensen tot in elk detail kunt ontdekken.

INVESTINSPAIN tijdens Masters of LXRY 2018

INVESTINSPAIN is aanwezig tijdens Masters of LXRY – Genius Edition. Laat je informeren tijdens de grootste lifestyle beurs van Europa, die plaatsvindt van 6 t/m 10 december in de RAI Amsterdam.

www.Investinspain.nl