Interior & Estate

InteriorMX

InteriorMX is een bevlogen groep interieurspecialisten met een missie. Het merk staat voor het elan van samenwerking in de wereld van interieur. Hollands vakmanschap & design, internationale high-end oplossingen & innovatie plus jarenlange samenwerking zijn de verbindende factoren.

Als je iets wilt bereiken heb je meer nodig dan dromers, denkers, doeners en durfals. InteriorMX zorgt voor een totaalconcept waarbij het hele traject, van ontwerp tot realisatie, verzorgd wordt. Op ieder vlak worden projecten naar een hoger niveau getild en dát opent de deur naar zorgeloos genieten van jouw droominterieur.

De kracht van InteriorMX

Als initiators van high end oplossingen en innovatie binnen interieurdesign heeft InteriorMX veel vooraanstaande projecten gezamenlijk opgeleverd. Het gehele team wordt gedreven door vakmanschap en produceert maatwerk tot in finesse waarbij interieuritems en –disciplines als samenspel wordt beschouwd.

Expertise

InteriorMX is meer dan een mooi interieur. Het is een leefomgeving die je moet voelen en ervaren. Of het nu gaat om luxe villa’s, appartementen in de stad, omgebouwde boerderijen, kantoor of studio, van tijdloze ontwerpen in een trendy setting tot klassieke stijlen gecombineerd met vintage design.

 

Interieurvakmanschap op Masters of LXRY 2019

Na in 2016 en 2017 een heuse InteriorMX Lounge te hebben gerealiseerd, was InteriorMX voor Masters of LXRY 2018 gevraagd om The House of Genius volledig te ontwerpen. Dit jaar staat er wederom een spectaculair InteriorMX concept tijdens de Love Edition van Masters of LXRY – see you there!

Nieuwsgierig? Bewonder het allemaal tijdens Masters of LXRY  van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Interiormx.nl