Interior & Estate

Insafe and Dutch partners

Insafe is al decennia lang een gerenommeerde Engelse producent en leverancier van gecertificeerde inbraakwerende kluizen en brandkasten. Kasten van elke soort, in elke klasse en elke maat. Samen met haar Nederlandse partners Kools & Ravenhorst en TMA Kluizen presenteert Insafe een aantal hoogwaardige oplossingen voor het veilig bewaren van contant geld en waardevolle spullen zoals juwelen, horloges en paspoorten.

Insafe staat voor Inspired Security, wat op de Masters of LXRY tot uiting komt in de presentatie van een aantal robuuste en stijlvolle kluizen uit het premium segment. De tentoongestelde Designer Safe is een gecertificeerde kluis in hoogglans lak met een op maat gemaakt exclusief interieur. Veilig afgesloten met een gecertificeerd elektronisch slot van Insys Locks.

Maak kennis op Masters of LXRY

Voor het bewaren van waardevolle zaken en persoonlijke spullen is een goed en persoonlijk advies over de aanschaf van een passende kluis van eminent belang. U bent hiervoor bij Insafe en haar Nederlandse partners Kools & Ravenhorst en TMA Kluizen aan het juiste adres in Bunnik, Didam en Meppel. Voor de after sales is de levering en installatie met eigen personeel op een discrete en correcte manier gegarandeerd. Benieuwd hoe jij je spullen het beste kunt veilig stellen? Bezoek dan de stand van Insafe op Masters of LXRY.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Insafeandpartners.nl