Wining & Dining

HY Wijn: Wijntruck met nostalgie

Het succes van de foodtruckfestivals is ongekend en lijkt alleen maar in populariteit te groeien. Als je daar zelf ook weleens een bezoek aan hebt gebracht, is de kans groot dat je de Citroën HY van HY Wijn al eens hebt gezien. Deze wijntruck komt van origine uit 1952 en is van alle markten thuis. En zoals de naam al verklapt, worden de ter plekke bereide gerechten geserveerd met bijpassende wijnen.

HY WIJN & HY Class Friet

Robin Lindhout had met haar HY WIJN truck al een hotspot op Masters of LXRY en heeft nu het nieuwe concept HY Class Friet toegevoegd aan haar wagenpark. De friet wordt vers gesneden en afgebakken tijdens de beurs en vervolgens voorzien van diverse luxe mayonaisevarianten; u kunt naast de klassieke mayonaise ook kiezen voor een truffel-, zeekraal-, paprika- of limoenmayonaise. Tevens biedt het luxe fritesconcept speciale toppings zoals rivierkreeftjes, limoenrasp en peterselie, dungesneden parmaham, parmezaanse kaas, tomatenbasilicumsaus en gebakken buikspek.

Voldoende redenen om een bezoekje te brengen aan deze bijzondere foodtruck en meerdere smaaksensaties uit te testen.

Ontmoet HY Wijn op Masters of LXRY 2019

Benieuwd naar de foodtruck van HY Wijn? Bezoek dan de stand op Masters of LXRY 2019. Je bent welkom van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

appeltje-hytje.nl