Beauty & Fashion

House of Men: mode voor mannen

In 1981 zag vader Jan Moorman zijn lang gekoesterde wens in vervulling gaan en startte op het Gelderlandplein in Amsterdam een herenmodezaak. De collecties waren vooral gericht op de business man die zowel zakelijk als privé zijn garderobe hoogwaardig wilde invullen. Zoon Rick Moorman heeft inmiddels de zaak van zijn vader overgenomen. Veel van de collecties en de uitgangspunten van toen vind je vandaag de dag nog terug.

De kledingadviseur en ondernemer is geen vreemde voor LXRY. Met zijn vaste column in ons magazine deelt Rick zijn adviezen op het gebied van herenmode. Ook neemt hij met zijn unieke winkelconcept House of Men deel aan Masters of LXRY, onder meer met speciale aandacht voor het Italiaanse merk Solferino.

Speciaal voor Masters of LXRY heeft hij een smokingcolbert laten maken zoals het originele smoking jacket ooit bedoeld was: een jasje voor de mannen die zich na het roken van een sigaar zonder overlast van geur weer bij de dames kunnen voegen. Het jasje is gemaakt van rooklucht absorberend velours en afgewerkt met hoogwaardige zijde details. Nieuwsgierig? House of Men is te vinden tijdens Masters of LXRY.

Bezoek de stand van House of Men tijdens Masters of LXRY – Genius Edition van 6 t/m 10 december 2018.

www.rickmoorman.nl