Beauty & Fashion

Rick Moorman | House of Men

In 1981 zag vader Jan Moorman zijn lang gekoesterde wens in vervulling gaan en startte op het Gelderlandplein in Amsterdam een herenmodezaak. De collecties waren vooral gericht op de businessman die zowel zakelijk als privé zijn garderobe hoogwaardig wilde invullen. Zoon Rick Moorman heeft inmiddels de zaak overgenomen. Veel van de collecties en uitgangspunten van toen vind je vandaag de dag nog terug. De kledingadviseur en ondernemer is geen vreemde voor LXRY. Met zijn vaste column in het magazine deelt Rick zijn adviezen op het gebied van herenmode. Ook neemt hij met zijn unieke winkelconcept House of Men deel aan Masters of LXRY, onder meer met speciale aandacht voor het Italiaanse merk Canali. Een wel zeer exclusieve overjas zal Rick Moorman op de aankomende LOVE Edition presenteren. De stof is op een speciale manier behandeld waardoor die niet alleen water- en windproof is, de binnenste laag bestaat ook nog uit een ademend materiaal waardoor een ideaal klimaat ontstaat. Zo kom je de winter wel door. Dit jaar pakt House of Men groots uit met een stand van maar liefst 200 vierkante meter.

De kledingadviseur en ondernemer is geen vreemde voor LXRY. Met zijn vaste column in ons magazine deelt Rick zijn adviezen op het gebied van herenmode. Ook neemt hij met zijn unieke winkelconcept House of Men deel aan Masters of LXRY, onder meer met speciale aandacht voor het Italiaanse merk Canali.

Een wel zeer exclusieve overjas zal Rick Moorman op de aankomende Love Edition van Masters of LXRY presenteren. Deze jas kenmerkt zich aan de buitenkant door extra toevoegingen wat deze jas bijzonder maakt. Het stof is op een speciale manier behandeld waardoor deze niet alleen water- en windproof is, de binnenste laag bestaat ook nog uit een ademend materiaal waardoor een ideale klimaat ontstaat. Zo kom jij de winter wel door. Dit jaar pakt House of Men groots uit met een stand van 200 vierkante meter.

Ontmoet Rick Moorman | House of Men op Masers of LXRY 2019

Nieuwsgierig? Bezoek de stand van House of Men tijdens het lifestyle-event Masters of LXRY– Love Edition van 12 t/m 16 december 2019 in Rai Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

rickmoorman.nl