Beauty & Fashion

Healthcaps

Healthcaps biedt de perfecte aanvulling voor wie in deze gehaaste tijd graag aan een gezonde lifestyle wil werken. 100 procent natuurlijke vitaminen en mineralen van de allerhoogste kwaliteit, gemaakt door moeder natuur en in een “easy to go” verpakking.

Hoe het werkt

Middels het vriesdroogproces wordt alleen het suikerwater uit groente en fruit gehaald. Hetgeen dat overblijft is een hoogwaardig product waarin belangrijke mineralen & enzymen – die oorspronkelijk aanwezig zijn in groente & fruit – intact zijn gebleven.

Healthcaps biedt dag-, week- en maandboxen aan. De weekboxen worden wekelijks in abonnementsvorm “brievenbus -proof” naar je adres gestuurd. Zo wordt je volledig ontzorgt en heb je iedere dag je dagelijks aanvulling aan natuurlijke vitaminen & mineralen.

Gezonde werknemers zijn de beste werknemers

Healthcaps biedt ook de mogelijkheid om aan werknemers van bedrijven te leveren, volledig in de huisstijl van het bedrijf. Dit kan al vanaf 1.000 dagboxen. Deze kun je bijvoorbeeld inzetten als een gezond relatiegeschenk voor eigen medewerker of gasten.

Wordt gezond op Masters of LXRY

Healthcaps groeit erg snel en heeft de interesse gewekt van een aantalgrote partijen. Het bedrijf is gestart middels crowdfunding en gaan de healthycaps in een pre-order aanbieden op Masters of LXRY.

www.healthcaps.nl