Beauty & Fashion

Hairworld Istanbul: De populairste haartransplantatie-kliniek onder BN’ers

Na één behandeling een volle bos haar? Vanaf nu kan dat gewoon! HairWorld Istanbul loopt ver vooruit met unieke haartransplantatietechnieken, en dat is ook bekend Nederland niet ontgaan. HairWorld Istanbul heeft in de laatste jaren enorm aan populariteit ingewonnen bij het grote publiek op het gebied van haartransplantaties. Niet gek wanneer je bedenkt dat zij de unieke FUE CT methode hebben ontwikkeld, en deze behandeling als enige kliniek ter wereld uitvoeren.

Meerdere BN’ers kregen de kliniek in het vizier na het zien van de fantastische resultaten en besloten daarom een FUE CT haartransplantatie te ondergaan. Lange Frans, Najib Amhali, Mr. Polska, Brace, Nesim Najih en Rutger Vink zijn zomaar een handjevol bekende namen die zich in de kliniek hebben laten behandelen. Ook BN’ers die aanvankelijk in andere klinieken waren geholpen maar niet tevreden waren, liepen na een bezoek aan HairWorld Istanbul als een gelukkig mens de deur uit. Zij mogen zich dan ook niet voor niets de ‘populairste haartransplantatiekliniek bij BN’ers’ in de jaargang 2017-2018 noemen. En niet alleen voor een volle bos hoofdhaar kun je hier terecht, HairWorld Istanbul verzorgt daarnaast ook wenkbrauw-, wimper-, baard- en snortransplantaties.

HairWorld Istanbul heeft de unieke FUE CT methode ontwikkeld, waarmee een klanttevredenheidspercentage van maar liefst 97 procent (!) is bereikt. De FUE CT haartransplantatietechniek wordt alleen door HairWorld Istanbul uitgevoerd. Het bijzondere van deze techniek is dat er maatwerk wordt geleverd en cliënten in een enkele behandeling van hun kaalheid afkomen. Jarenlange studies hebben ertoe geleid dat dertig verschillende protocollen zijn ontwikkeld, zodat iedereen – ongeacht leeftijd, geslacht en huid- en haartype – een passende oplossing krijgt voor zijn of haar haarproblematiek. Niet alleen de goede operaties maar ook de nazorg in Nederland heeft een enorme bijdrage geleverd aan het grote succes. HairWorld Istanbul heeft het afgelopen jaar ruim duizend cliënten (en hun partners) gelukkig gemaakt en is inmiddels marktleider op het gebied van haartransplantaties. Met hun enorme passie, inzet en stormachtige ontwikkelingen zullen ze dit aantal ongetwijfeld snel doen laten stijgen.

Hairworld Istanbul meets Masters of LXRY

Speel je al een tijdje met het idee om een haartransplantatie te ondergaan, breng dan een bezoek aan de stand van Hairworld Istanbul tijdens Masters of LXRY 2018. Vraag hier naar de mogelijkheden.

hairworldistanbul.com