Art & Design

Gogelein Gallery

Baanbrekend vrij werk van ‘s werelds beste fotografen, verzameld in een exclusieve collectie van hand picked topfotografie. Met liefde voor kunst en een haarscherp oog voor fotografie, zoekt Gogelein Gallery over de hele wereld naar spraakmakend vrij werk van high fashion topfotografen en brengt ze samen in een exclusieve collectie van bijzondere kunstfotografie.

The Love Collection

Soms intiem, soms uitdagend, soms hypnotiserend, dan weer krachtig en sensueel. Uitgebalanceerde composities, prikkelende vormen en sferische kleuren, zorgen samen voor een ongekende visuele impact, die niet alleen het oog vangt, maar de gave heeft een heel interieur naar een hoger plan te tillen. Gogelein Gallery produceert alle foto’s in zorgvuldige samenwerking met de fotograaf, in de vorm van een extra large afdruk van hoge kwaliteit, uitgevoerd met alleen de beste materialen.

Exclusieve exemplaren

Van alle foto’s zijn slechts tien exemplaren verkrijgbaar, exclusief genummerd en gesigneerd door de kunstenaar. Oprichter Jan Gogelein stelde zich als missie om over de hele wereld de verborgen parels van fine art photography op te duiken en voor het voetlicht te brengen in een uitvoering van die recht doet aan hun kracht. Want een goede foto betovert niet alleen de kijker, maar zet een hele ruimte in ander licht.

Masters of LXRY 2019

Ben je benieuwd? Ervaar dan de exclusieve expositie op Masters of LXRY 2019. Het grootste premium lifestyle-event van de wereld vindt plaats van 12 tot 16 december in de RAI Amsterdam.

www.gogeleingallery.com