Jewels & Watches

GASSAN Diamonds

GASSAN Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in de oude stoom diamantslijperij in het historische centrum van Amsterdam. Elk jaar ontvangt GASSAN Diamonds meer dan 400.000 toeristen in de historische diamantslijperij. De bezoekers krijgen een gratis rondleiding door de fabriek waarbij een uitleg wordt gegeven over de kwaliteitsbepaling van diamant, waarna losse geslepen diamanten en juwelen worden getoond.

GASSAN Dam Square

In 2018. vierde GASSAN de feestelijke heropening van GASSAN Dam Square. De winkel is gevestigd in een monumentaal pand tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam. GASSAN Dam Square is geheel gemoderniseerd met behoud van de intimiteit en de karakteristieke en klassieke kenmerken van dit bijzondere pand. Tijdens de renovatie is tevens een nieuwe extra entree gecreëerd aan de Rokinzijde van de winkel, tegenover het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn.

Rolex Boutique

Oktober 2014 werd de eerste Rolex boutique in het oude centrum van Amsterdam officieel geopend door Richard Krajicek, Daphne Deckers en David Bijlsma, COO van GASSAN. Dat de historische locatie van GASSAN werd gekozen voor de opening van deze nieuwe sales locatie voor Rolex benadrukt de wederzijdse passies van beide merken: precisie, betrouwbaarheid, prestaties en de hoogste kwaliteit in service.

Messika

GASSAN gaat Messika als eerste in Nederland verkopen. Het merk wordt vaak gespot op de rode loper, zoals bij het amfAR Gala Cannes 2018 in Hotel du Cap-Eden-Roc in Cap d’Antibes. Het Braziliaanse supermodel Lais Ribeiro – bekend van de 2 miljoen dollar kostende ‘Champagne Nights Fantasy Bra’ die ze in 2017 voor Victoria’s Secret showde – heeft een Persian Drops-ketting uit de ‘Once Upon a Time High Jewelry collection’ van Messika om dranken hals. Beyoncé droeg sieraden van Messika tijdens haar On The Run II Tour.

 

MAESONS x GASSAN @ Masters of LXRY 2019

De grootste diamanten, de mooiste sieraden en de allerbeste horloges… Je vindt dit alles bij GASSAN Diamonds tijdens het lifestyle-event Masters of LXRY 2019 dat plaatsvindt van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam. Nieuw dit jaar is de samenwerking met Maesons. Bij MAESONS werken geen gewone barbiers, maar haarkunstenaars. Ervaren en selfmade eigenaar Maeson deelt zijn diepgaande kennis en barbertechnieken met zijn team, zodat elke klant bij MAESONS dezelfde mate van kwaliteit mag verwachten. MAESONS is al tien jaar een begrip in Utrecht en door Maeson en Lindsey Bennett opgericht. Sinds april 2019 biedt MAESONS samen met Michel Vorm een volledige men-experience. Bezoekers kunnen nog steeds terecht voor een fris en strak kapsel en/of baardbehandeling, maar er kan via de grote hoeveelheid schermen ook een sportwedstrijd worden gevolgd.

Bovendien beschikt de zaak over een speciale ruimte waar zogenaamde ‘Menicures by MAESONS®’ worden aangeboden. Met dit concept wil MAESONS zijn klanten een complete ervaring bieden, waarbij het niet alleen draait om er goed uitzien maar ook om je goed voelen. En kwaliteit, service en persoonlijkheid voorop staan. Kom voor een unieke MAESONS experience naar de pop-up in de stand van GASSAN. Je kunt hier onder andere terecht voor de menicures by MAESONS, smoothies in de sportbar en enkele collectors items bewonderen zoals bokshandschoenen van Mike Tyson en Muhammed Ali. MAESONS, de nieuwste men-experience van Nederland, organiseert op alle dagen van Masters of LXRY tussen 16.00 – 18.00 uur een tafelvoetbal toernooi. Je neemt het o.a. op tegen Michel Vorm, andere profvoetballers en BN’ers. Are you ready to rumble?

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

gassan.com | maesons.com