Jewels & Watches

GASSAN Diamonds

GASSAN Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in de oude stoom diamantslijperij in het historische centrum van Amsterdam. Elk jaar ontvangt GASSAN Diamonds meer dan 400.000 toeristen in de historische diamantslijperij. De bezoekers krijgen een gratis rondleiding door de fabriek waarbij een uitleg wordt gegeven over de kwaliteitsbepaling van diamant, waarna losse geslepen diamanten en juwelen worden getoond.

GASSAN Dam Square

Op 16 juli jl. vierde GASSAN de feestelijke heropening van GASSAN Dam Square. De winkel is gevestigd in een monumentaal pand tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam. GASSAN Dam Square is geheel gemoderniseerd met behoud van de intimiteit en de karakteristieke en klassieke kenmerken van dit bijzondere pand. Tijdens de renovatie is tevens een nieuwe extra entree gecreëerd aan de Rokinzijde van de winkel, tegenover het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn.

Rolex Boutique

Oktober 2014 werd de eerste Rolex boutique in het oude centrum van Amsterdam officieel geopend door Richard Krajicek, Daphne Deckers en David Bijlsma, COO van GASSAN. Dat de historische locatie van GASSAN werd gekozen voor de opening van deze nieuwe sales locatie voor Rolex benadrukt de wederzijdse passies van beide merken: precisie, betrouwbaarheid, prestaties en de hoogste kwaliteit in service.

Messika

GASSAN gaat Messika als eerste in Nederland verkopen. Het merk wordt vaak gespot op de rode loper, zoals bij het amfAR Gala Cannes 2018 in Hotel du Cap-Eden-Roc in Cap d’Antibes. Het Braziliaanse supermodel Lais Ribeiro – bekend van de 2 miljoen dollar kostende ‘Champagne Nights Fantasy Bra’ die ze in 2017 voor Victoria’s Secret showde – heeft een Persian Drops-ketting uit de ‘Once Upon a Time High Jewelry collection’ van Messika om dranken hals. Beyoncé droeg sieraden van Messika tijdens haar On The Run II Tour.

 

GASSAN x Masters of LXRY 2018

De grootste diamanten, de mooiste sierraden en de aller beste horloges… Je vindt dit alles bij GASSAN Diamonds op Masters of LXRY 2018.

www.gassan.com