Art & Design

Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport gaat unieke samenwerking aan met MilanTheArtist op Masters of LXRY

Wisten jullie dat ruim 1,7 miljoen mensen in Nederland een handicap hebben? Voor veel van hen is het helaas niet vanzelfsprekend om te kunnen sporten, dit vraagt vaak om uiterste inspanning, wilskracht, extra ondersteuning en faciliteiten. Sporten zou echter voor iedereen toegankelijk moeten zijn; het maakt sterk, geeft zelfvertrouwen en energie en heeft een belangrijke sociale component. De droom van Fonds Gehandicaptensport is dat iedereen met een handicap dicht bij huis kan sporten.

 

De jonge kunstenaar Milan Noordhoek, “MilanTheArtist”, deelt deze droom. Milan is een aanstormend en jong artistiek talent en heeft al meerdere keren geëxposeerd in Nederland. Ook heeft Milan in zijn carrière als kunstenaar, naast het maken van zijn schilderijen, aan een aantal bijzondere projecten mogen deelnemen. Hij heeft een bijzondere visie op kunst waarbij alles geschikt is als ondergrond voor zijn kunst oftewel “Art on everything, Art without bounders”. Niets is te gek voor hem.

Voor Fonds Gehandicaptensport gaat hij iets unieks doen: Milan gaat luxe flessen champagne beschilderen met zijn gedurfde, kleurrijke, levendige en dynamische ‘real life snap shots’ composities. Deze originele ‘MilanTheArtist’ flessen (Magnum en regulier formaat) worden tijdens Masters of LXRY verkocht vanuit de stand van Fonds Gehandicaptensport waarvan de opbrengst gaat naar alle sporters met een handicap. Milan zal regelmatig aanwezig zijn op de stand.

Masters of LXRY 2019

Benieuwd? Fonds Gehandicaptensport en de kunstwerken van “MilanTheArtist” zijn te bewonderen tijdens Masters of LXRY LOVE Edition van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

fondsgehandicaptensport.nl