Cars & Yachts

Fjord Benelux

Fjord Benelux is importeur en dealer van Fjord motorjachten: exclusieve en snel varende powerboten van hoogwaardige kwaliteit. Een genot om mee te varen én te bezitten. LXRY verwelkomt de jachtenimporteur als nieuwe deelnemer van Masters of LXRY en gaat in gesprek met Matthijs Kat, Managing Director van Fjord Benelux.

Het open interieur van de Fjord 52

Fjord 42 open

Al sinds de sixties zet Fjord Benelux de toon over de hele wereld. De moderne Fjord-vloot is gecreëerd in internationale samenwerking van wereldklasse. Vanuit de Côte d’Azur brengt Patrick Banfi eld de ‘Savoivre-vivre’, de Australiër Jim Wilshire levert zijn ervaring met snelle patrouilleboten en HanseYachts draagt bij met zijn eigen ontwerpteam van geavanceerde productietechnologieën vanuit de Oostzee. Het resultaat: een vloot die alleen met zichzelf te vergelijken is als het gaat om maatwerk, vaareigenschappen, design en luxe. Vanuit Amsterdam, met locaties in Mallorca, Ibiza en aan de Côte d’Azur, biedt Fjord Benelux een ongeëvenaarde zekerheid als het gaat om vaarplezier, service en onderhoud, in de Benelux en daarbuiten. Tijdens de LOVE Edition wordt de Fjord 44 Open gepresenteerd én als primeur het design van de twintig meter lange Fjord 7 Open. Een powerjacht vol superlatieven dat een geheel nieuwe benchmark in de wereld van yachting neerzet.

 

Ontmoet Fjord op Masters of LXRY 2019

Benieuwd naar de motorjachten van Fjord Benelux? Maak kennis op Masters of LXRY 2019, dat van 12 t/m 16 december plaatsvindt in RAI Amsterdam en dat dit jaar in het teken staat van de LOVE Edition.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

fjordbenelux.com