Interior & Estate

FENRIS Sports & Entertainment Solutions

Transformeer je huis

FENRIS Sports & Entertainment Solutions is in staat om ‘het onvoorstelbare’ te creëren. Luxe entertainment- en sportruimtes op maat met alleen de nieuwste en meest geavanceerde technologieën. Ongebruikte ruimtes zoals garages, kantoorruimtes of kelders hoeven niet langer donkere, stoffige ruimtes te zijn, maar kunnen omgetoverd worden tot bijvoorbeeld moderne golfstudio’s, prachtige premium thuisbioscopen, sportfaciliteiten of zelfs complete consolestations die werknemers kunnen helpen bij teambuilding.

Installatie & integratie

De installaties zijn uniek uitgerust met op maat gemaakte wand- en plafondmaterialen. De basis is ons aluminium skelet, dat bedekt wordt met bedrukte stoffen naar keuze. Alle software wordt bestuurd door een aan de muur bevestigd touchscreen. En hoogwaardige luidsprekers zorgen voor een ongelooflijke sfeer en de beste thuisbioscoop-projectoren in combinatie met een 4K-scherm voor een realistische ervaring.

Indoor golf

De nieuwste technologie op gebied van baltracking zorgt voor de ultieme indoor ervaring. 4K-graphics gecombineerd met de beste en lanceermonitors zorgt voor een realistische sportbeleving. Deze systemen worden wereldwijd gebruikt door particulieren, commerciële centra en ervaren PGA-professionals.

Kantoorruimtes

Fenris is ervan overtuigd dat in een modern kantoor plek is voor een goede pauze waar werknemers kunnen communiceren en ontspannen. Fenris heeft inmiddels enkele projecten voltooid waarin indoor sportfaciliteiten, bioscopen en grootschalige consolestations zijn geïnstalleerd. Het is mogelijk om een eigen logo of huisstijl te integreren om een onderscheidende ruimte te creëren.

 

Masters of LXRY 2019

Benieuwd naar de Luxe entertainment- en sportruimtes? Bezoek dan de stand van FENRIS van 12 t/m 16 december op Masters of LXRY 2019 in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

fenris-ses.com