Cars & Yachts

Eysing introduceert de retro e-moped

Wat krijg je als je een elektrische fiets kruist met een motor? Juist, dan krijg je een retro-stijl variant van wat lijkt op een scooter, maar dan wel in een verfijnd en super strak design.

Eysing geeft met de retro e-moped een nieuwe duiding aan stedelijke mobiliteit en creëert een geheel nieuwe marktcategorie. Alain van Dijk is het brein achter de Eysing e-moped. Als kind al met pen en papier in de weer om het voertuig van zijn dromen te ontwerpen, is hij in 2014 in de garage met schoolvrienden gestart. De ontwerpen van verscheidende concept tekeningen hebben geresulteerd in een stijlvolle e-moped met het design van een vooroorlogse motorfiets. Hun missie is om de perfecte balans te vinden tussen innovatie en tijdloos design. En dat is gelukt! De meest iconische contourlijnen uit het verleden zijn samengebracht met een volledig elektrische en duurzame aandrijflijn.

Masters of LXRY 2018

Eysing brengt een hommage aan de in Nederland ontworpen en gebouwde Alpenjager; een motorfiets waarvan het prototype in 1931 de befaamde 6-daagse duurzaamheidsrace in de Italiaanse Alpen won. Na een uitvoerige en succesvolle testperiode van de prototypes, zal de Eysing e-moped vanaf maart 2019 in Utrecht in productie gaan. Benieuwd naar de e-mopeds? Bezoek de stand van Eysing tijdens Masters of LXRY 2018 – Genius Edition.

www.eysing.com