Wining & Dining

Exotische Thaise cuisine: Foodtruck INDY

INDY: truck vol Thaise smaakpareltjes

Niets is vergelijkbaar met de overheerlijke exotische Thaise cuisine. Door de vele smaken, met de perfecte balans tussen fris en zoet, is dit land al jarenlang favoriet onder culinaire wereldbezoekers. Foodtruck INDY brengt de Thaise keuken naar Masters of LXRY. De chef maakt alleen maar gebruik van de meest verse ingrediënten, wat je meteen proeft en ruikt. Van milde, zoete smaken tot frisse en pittige bites, van smeuïge vlees- en visgerechten tot veganistische specialiteiten.

Passie en liefde

Het foodtruck-concept INDY is ontstaan tijdens een zwoele zomeravond. De chef kwam met een perfecte Thaise creatie en zo ontstond het idee om rond te gaan rijden met een foodtruck genaamd INDY. Sindsdien kan er overal genoten worden van de Thaise smaakpareltjes. INDY Truck is inmiddels al een aantal jaar te vinden op onder andere foodfestivals, events, privé-feestjes en bruiloften in Nederland, België en Luxemburg. De liefde van de chef voor de Thaise keuken spat ervan af.

De chef maakt alleen maar gebruik van verse ingrediënten, wat je meteen proeft en ruikt. Van milde, zoete smaken tot frisse en pittige bites, van smeuïge vlees- en visgerechten tot veganistische specialiteiten, tenslotte is iedereen bij INDY Truck tevreden.

 

INDY truck tijdens Masters of lxry 2019

Geniet ook van de exotische smaaksensatie tijdens Masters of LXRY . Het leukste lifestyle-event van Europa, wat plaatsvindt van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

www.Indytruck.nl