People & Finance

Scotch Whisky International

Scotch Whisky International, ook wel bekend als The Inventors of Whisky Investments, staan dit jaar op Masters of LXRY met de Scotch Whisky Investors Club (SWIC).

Tekst: Inge Dal

Privileges

Iedereen die minstens €250.000 investeert bij SWI, krijgt automatisch de status SWIC-member. SWIC-members krijgen toegang tot de pareltjes uit de Schotse whisky industrie. Zoals vorig jaar, toen Scotch Whisky International de hand wist te leggen op een vat met 65 jarige (!) whisky. De leden krijgen ‘first right of refusal’ bij dergelijke aanbiedingen, waardoor zij de meest exclusieve flessen en vaten kunnen kopen. Ook betalen SWIC-members lagere kosten voor hun whisky beleggingsportefeuille en maken ze kans op hogere rendementen dan kleinere beleggers. Daarnaast komen ze in aanmerking voor high-end hospitality, events en reizen welke toegang bieden tot een zeer interessant netwerk van andere SWIC-leden.

Ontstaan uit pure passie

Tijdens Masters of LXRY kun je kennis maken met deze exclusieve club. Op de beurs hebben zij een prachtige stand met een exclusieve bar. Als je door de ballotage komt, kan je hier genieten van Schotse whisky’s die je nergens anders kunt drinken. Het thema van dit jaar The Love Edition, past bij het product. Scotch Whisky International is een bedrijf dat ontstaan is uit pure passie voor het Schotse levenswater en bij mooie whisky’s proef je het vakmanschap en de liefde van de maker voor dit bijzondere product.

Scotch Whisky Investors Club

“Op onze stand willen we de mensen een beetje laten ervaren wat de SWIC status inhoudt: prioriteit, exclusiviteit, high-end hospitality en genieten, in combinatie met een exclusief clubgevoel. Onze SWIC Leden begrijpen het beleggen in whisky en dragen onze visie uit. En daar krijgen ze verschillende privileges voor terug”, aldus Michel Kappen, oprichter van Scotch Whisky International.

Masters of LXRY 2019

Maak kennis met de Scotch Whisky Investors Club op Masters of LXRY 2019, die van 12 t/m 16 december plaatsvindt in de RAI Amsterdam en dit jaar in het teken staat van de LOVE Edition.