Interior & Estate

Droomcasas

LXRY verwelkomt Droomcasas als nieuwe exposant bij Masters of LXRY. De makelaar helpt Nederlanders met het kopen van een luxewoning in de Spaanse Costa Blanca en op de eilanden Mallorca, Ibiza en Menorca. Een van de laatste ontwikkelingen is dat er steeds meer aandacht ontstaat voor de natuur. Lees mee.

Volledige ontzorging

Droomcasas richt zich op koopwoningen in het midden- en luxesegment en is met name gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten. “Wij begeleiden Nederlanders van begin tot eind bij hun aankoop. Mijn Spaanse partner en ik wonen en werken zowel in Spanje als in Nederland”, vertelt Erik van der Made, general manager bij Droomcasas. “Wij reizen veel heen en weer tussen Nederland en de Balearen. De combinatie maakt dat Droomcasas goed de weg kent in Spanje en mensen echt kan helpen in het aankoopproces van hun droomwoning. De regelgeving is daar heel anders geregeld dan in Nederland en wij willen op die manier onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen.”

Op een eiland kan echter niet onbeperkt gebouwd worden. Op een gegeven moment is de ruimte gewoon op. “Een bouwvergunning krijgen op Ibiza is heel lastig en op een zeker punt is er sprake van schaarste. Een interessante ontwikkeling is dat er steeds meer aandacht voor de natuur is. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug in het design en de architectuur.”

All-in villa’s

Droomcasas biedt ook all-in woningen aan die bijna te vergelijken zijn met een klein resort. “Voorheen werden er vooral losstaande villa’s verkocht. De tijd die mensen in hun buitenlandse woning besteden, willen ze echter optimaal invullen. Daarom bieden wij nu ook luxe woningen met extra faciliteiten zoals whirlpool, conciërgeservice en sportfaciliteiten.”

De komende maanden zal Droomcasas het aanbod met echte parels gaan uitbreiden. Meer informatie? Je kunt contact opnemen met erik.vandermade@droomcasas.nl.