Tech & Gadgets

Programma voor een betere gezondheid

Dr Healthy is een uniek lifestyle programma gestoeld op de nieuwste wetenschappelijke inzichten uitgevoerd door Nederlandse medisch specialisten op het gebied van voeding, beweging, stress en slaapmanagement.

Individuele behandeling

Het programma is volledig individueel aangepast, waarbij er gekeken wordt naar de voedingstatus, mentale status, de biochemie in onder andere het bloed, de vitamine & mineralenstatus, het microbioom (samenstelling van de darmbacteriën) en de genetische achtergrond. Op basis van deze uitgebreide individuele analyse en de persoonlijke voorkeur(en) bepaal je samen met een team van doktoren welke aanpassingen gewenst zijn, het meest effectief zullen zijn en welke eenvoudig aansluiten op de huidige levensstijl.

Dr Healthy is de ultieme manier om met de hulp van Nederlandse doktoren op natuurlijke wijze af te vallen, energieker te worden, gezond te bewegen, stress te verlagen en beter te slapen. Kortom: gezond te worden en te blijven.

Gezond op Masters of LXRY 2018

Voorkomen is beter dan genezen, dus laat je op Masters of LXRY informeren naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerd lifestyle programma van Dr Healthy.

drhealthy.nl