People & Finance

DGA Network: Businessclub voor ondernemers

DGA-Network Nederland is dé landelijke businessclub voor directeur-grootaandeelhouders in dit land. Als directeur-grootaandeelhouder van een middelgrote onderneming sta je, overdrachtelijk gesproken, in het oog van de orkaan. Je creëert kansen, zoekt andere markten en ontmoet nieuwe klanten. Maar je bent ook verantwoordelijk voor de algehele leiding, financiering en continuïteit van het bedrijf.

Netwerk

Om snel en accuraat te handelen ben je op zoek naar de juiste kennis, naar inspiratie en relevantie. Adviseurs zijn er genoeg, maar wie voelt hetzelfde als jij, heeft dezelfde vragen en staat voor gelijke uitdagingen? Inderdaad, andere ondernemers. Geen talloze bijeenkomsten die uren duren, maar een landelijk netwerk van uitsluitend DGA’s die zeven keer per jaar bijeenkomen op bijzondere plaatsen in het land met bijzondere sprekers. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning zoals een Nieuwjaarsgala en een automotive dag.

Het DGA-Network Nederland behartigt ook de belangen van de DGA’s in Den Haag. Er is regelmatig contact met ministers en Kamerleden. Daarnaast is er veelvuldig overleg met VNO-NCW (Hans de Boer) en MKB (Jacco Vonhof).

Masters of LXRY 2018

Nieuwsgierig? Maak kennis met DGA-Network tijdens Masters of LXRY – Genius Edition van 6 t/m 10 december in de RAI Amsterdam en laat je informeren.

www.dganetwork.nl