Wining & Dining

De BallenBar

De bekendste bal van Nederland! In 2014 startten chef Peter Gast (voorheen 't Schulten Hues*, tegenwoordig Graphite) en Jeroen Elijzen De BallenBar in de hippe Foodhallen in Amsterdam. Ze gaven de oer-Nederlandse bitterbal een culinaire twist en introduceerden deze aan het brede publiek. En met succes.

In 2014 startten chef Peter Gast (voorheen ’t Schulten Hues*, tegenwoordig Graphite) en Jeroen Elijzen De BallenBar in de hippe Foodhallen in Amsterdam. Ze gaven de oer-Nederlandse bitterbal een culinaire twist en introduceerden deze aan een breed publiek. En met succes. Het duo maakt van de bitterbal een culinair hoogstandje, met vullingen zoals chorizo, oude kaas-spinazie, bouillabaisse en truffel. Tegenwoordig is De BallenBar niet meer alleen te vinden in de Foodhallen, maar ook op de weg, met een eigen foodtruck die je kunt reserveren voor feesten en partijen.

Terug op Masters of LXRY

Na een succesvolle Genius Edition keert de BallenBar terug op Masters of LXRY Love Edition! De grootste premium lifestylebeurs van Europa vindt plaats in de Rai Amsterdam van 12 t/m 16 december.

deballenbar.com