Cars & Yachts

Op jacht met Cooperyacht

Jouw eigen droom met Cooperyacht

Mix de twee woorden ‘genieten’ en ‘boten’ en je krijgt: Cooperyacht. Met vrienden of familie loungen en genieten van de zon? Een ruim aanbod aan boten en de productie op hun eigen scheepswerf, maakt dat je jouw voorkeur geheel naar eigen smaak kan kiezen. Maak je eigen droom werkelijkheid door de kleuren en materialen zelf te kiezen. Gegarandeerd met stijl het water op, maar tegelijkertijd ook nog een boot die precies aan jouw wensen voldoet.

Sinds 2009 bestaat naast de scheepswerf ook de ontwerpstudio: CooperStudio. Een relatief jonge speler, maar vergis je niet, deze studio voor sloepen, zeilboten en jachten heeft al veel tevreden klanten. Het eerste ontworpen model in 2009 was de Cooper745.

Het team

Het CooperTeam bestaat uit Harald Hoevenaar en André Tromp. Zij zijn beiden al vele jaren in de scheepsbouw actief en gedreven om de beste boten met een goede prijs aan te bieden. Door hun ervaring in deze branche weet je zeker dat je met een gerust hart het water op kan.

Masters of LXRY Genius Edition

Cooperyacht kan je in december tijdens Masters of LXRY – Genius Edition van 6 t/m 10 december vinden in de RAI Amsterdam. Het grootste premium lifestyle event in Europa.

www.cooperyacht.com