Interior & Estate

Chattelin Audio Systems

Chattelin Audio Systems is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het gepassioneerd realiseren van zeer exclusieve audiosystemen, met apparatuur die qua design en klanktechniek aan de absolute top staat. Wat is nu mooier dan in alle rust te kunnen genieten van je favoriete muziek in je eigen woonkamer, waar kippenvel overgaat in tranen van emotie?

Innovatie

De ontwikkelingen gaan razendsnel, met name in de digitale audio. Chattelin volgt alle innovaties, zowel analoog als digitaal, op de voet. Zodat zij iedere muziek- en audioliefhebber nog beter en op maat kunnen helpen. Met een bedieningsgemak zoals je die kent van moderne streamingdiensten, snel en eenvoudig toegang tot vele miljoenen albums en artiesten en met de klank en beleving op het niveau van de beste sound studio’s in de wereld. De echte Chattelin Sound is ontwikkeld om het muziek-event gevoel zo dichtbij mogelijk te evenaren, met live-muziek als referentie. Daarnaast zijn het ook nog eens pareltjes voor in je interieur!

Masters of LXRY

Nieuwsgierig? De audiosystemen van Chattelin zijn te bewonderen tijdens Masters of LXRY. – Genius Edition van 6 t/m 10 december 2018.

https://chattelin.nl