Interior & Estate

BuitenHof Tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen is al jaren dé specialist als het gaat om exclusieve tuinmeubelen en accessoires. Het familiebedrijf groeide de afgelopen tijd flink en telt inmiddels 22 tuinmeubelwinkels in België en Nederland.

Daan van BuitenHof Tuinmeubelen: Het unieke aan ons bedrijf is dat wij het complete proces van trendspotting tot transport in eigen hand hebben. Onze trendspotters en ontwerpers reizen de hele wereld over en houden de laatste ontwikkelingen op het gebied van design en materialen in de gaten. Op deze manier kunnen wij elk seizoen weer een unieke collectie samenstellen die alleen in onze winkels te verkrijgen is.”

BuitenHof Tuinmeubelen op Masters of LXRY

Omdat de productie ook in eigen handen is, kan BuitenHof Tuinmeubelen bovendien flexibel inspelen op de wensen van de klant. Het resultaat? Een exclusieve en originele collectie tuinmeubelen en 22 winkels waar service voorop staat. Benieuwd naar de collectie? Vraag de specialisten waar BuitenHof Tuinmeubelen in de buurt zit, of bezoek Masters of LXRY en maak kennis tussen 12 t/m 16 december.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Buitenhof-tuinmeubelen.nl